Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovisnost ne prestaje

Hollywoodska legenda ponovno završila na odvikavanju

'WORLD RIGHTS Liza Minnelli at The Silver Clef Awards at the London Hilton on Park Lane in London, UK. 01/07/2011   BYLINE SIMON BURCHELL/BIGPICTURESPHOTO.COM:   REF:1452  USAGE OF THIS IMAGE OR COPY
Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
1/4
19.03.2015.
u 09:37

Glumica proživljava majčinu karijeru ispočetka. Baš kao i Judy Garland, jedna je od najvećih zvijezdi showbiznisa koja je svoju slavu zaradila na filmovima, čudnim brakovima, tabletama i alkoholu.

Slavna glumica i pjevačica Liza Minnelli u 69. godini ponovno je završila na odvikavanju od droge, piše magazin People.

U klinici se nalazi već nekoliko dana, no njezin oporavak odlično napreduje, potvrdio je njen glasnogovornik.

Dobitnica Oscara za ulogu u kultnom filmu "Cabaret" veći dio života vodi bitku s ovisnošću o drogi i alkoholu.

Njezina majka Judy Garland, koja je naposljetku preminula od predoziranja tabletama, također se većinu života borila s ovisnosti o alkoholu.

– Ona proživljava majčinu karijeru ispočetka. Baš kao i ona, jedna je od najvećih zvijezdi showbiznisa koja je svoju slavu zaradila na filmovima, čudnim brakovima, tabletama i alkoholu – izjavio je glumičin dugogodišnji prijatelj.

>>Liza Minnelli penjala se na stol na izboru za najljepšeg transvestita

>>Liza Minnelli neće peti put u brak, za savršen život trebaju joj trojica

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:18 19.03.2015.

Sjećam se kad sam prvi put gledao Judy Garland u filmu vizard of oz i primjetio sam da je to djete bio malestirano i bilo mi je žao , i kao što znamo to se nastavlja i td itd.

VL
vladimir964
14:18 19.03.2015.

Glumičin prijatelj i autor ovoga nadriteksta uopće ne poznaje slavnu mamu. Naime: Judy Garland nikada nije bila alkoholičarka, nego je bila ovisnik o tabletama za smirenje, barbituratskim preparatima, koji se upravo zbog sklonosti ljudi na ovisnost na sreću više ne koriste u praksi. Ali je i to istina da su mama i kćer vjerojatno najtalentiranije glumice-pjevačice ikada rođene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije