Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Težak" teret slav

Holivudski zavodnik Gerard Butler postao paranoičan zbog seksa

butler
AFP
11.03.2010.
u 13:35

- Prije nego što sam postao poznat, bilo je više seksa. U posljednje dvije godine imao sam dvije ozbiljne veze - ispričao jedan od najvećih holivudskih zavodnika kojeg mediji u posljednje vrijeme spajaju s Jennifer Aniston.

Za razliku od brojnih filmskih kolega kojima je slava donijela više uspjeha sa ženama, Gerard Butler priznaje da mu je nekad bilo bolje.

- Prije nego što sam postao poznat, bilo je više seksa. U posljednje dvije godine imao sam dvije ozbiljne veze - ispričao jedan od najvećih holivudskih zavodnika kojega mediji u posljednje vrijeme spajaju s vječito u ljubavi nesretnom Jennifer Aniston.

Osim sjećanja na bolje dane, Butler je priznao da je postao pomalo paranoičan kad je riječ o odlascima u krevet s nepoznatim djevojkama.

- Pogledajte što se dogodilo Tigeru Woodsu, sve njegove djevojke izašle su u javnost, zbilja više nisam nestašan kao što sam nekad bio - ispričala je zvijezda filma "P.S. Volim te", koji se potužio i na anksioznost te se s nostalgijom sjetio dana kad je više pio i manje razmišljao o tome s kim će završiti u krevetu, a depresiji nije bilo ni traga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije