Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brad Pitt, Ryan Gosling i Christian Bale

Holivudski zavodnici zajedno dolaze na velika platna

brad
Foto: Press Association/Pixsell kolaž
14.01.2015.
u 20:15

Holivudski velikani zajedno će glumiti u adaptaciji bestselera Michaela Lewisa "The Big Short: Inside the Doomsday Machine". Film s nestrpljenjem očekuju obožavateljice diljem svijeta s obzirom da se ovaj trojac redovito nalazi na listama najseksipilnijih muškaraca na svijetu.

Holivudski velikani zajedno će glumiti u adaptaciji bestselera Michaela Lewisa 'The Big Short: Inside the Doomsday Machine'.

Brad Pitt, Christian Bale i Ryan Gosling prihvatili su uloge u filmu 'The Big Short'. Film će se snimati prema knjizi  Michaela Lewisa 'The Big Short: Inside the Doomsday Machine'

Film će režirati Adam McKay, dok su za produkciju zaduženi Paramount i Pittova kompanija Plan B iza koje su filmske uspješnice kao što su '12 godina ropstva' i 'Selma'.

Film je ekranizacija knjige koja se bavi pričom o gomilanju kreditnih promjena tijekom 2000-ih koji su doveli do financijske krize 2007-2010. godine.  Pitt, Gosling i Bale utjelovit će nekoliko ključnih ljudi koji su utjecali na tu krizu.

Film s nestrpljenjem očekuju obožavateljice diljem svijeta s obzirom da se ovaj trojac redovito nalazi na listama najseksipilnijih muškaraca na svijetu.

>>Angelina Jolie i Brad Pitt srest će se s Papom Franjom

>>Tek su dobili kćer, a već prekidaju?

>>Christian Bale: Mojsije je najvjerojatnije bio shizofreničar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije