Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za zaštitu oceana

Holivudska svita na Chanelovoj humanitarnoj večeri

chanel (1)
Foto: pixsell
1/8
05.06.2011.
u 16:25

Ni Kate Hudson koja je trudna do zuba nije propustila Chanelovu humanitarnu akciju.

Tradicionalnu humanitarnu večeru Chanela ove godine nisu propustile mnoge holivudske zvijezde. Među okupljenima na Malibuu našle su se mnoge slavne glumice koje su dale svoj doprinos organizaciji koja se bori za očuvanje oceana. Među njima bila je i pjevačica Barbara Streisand sa suprugom glumcem Jamesom Brolinom.

Događanje nije propustila ni Kate Hudson koja je u viskoj trudnoći i mogla bi roditi svakog dana. Bila je tu i glumica Diana Lane, Drew Barrymore s dečkom, nekadašnja holivudska zvijezda Don Johnson sa suprugom i dr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije