Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Hoće li žena konačno pobijediti u Big Brotheru?

18. prosinca 2008. u 17:30 117 prikaza

Nakon 105 dana izolacije četvero stanara večeras će u Big Brother kući na Tajlandu grickati nokte neizvjesno čekajući čije će ime Veliki Brat izustiti kao pobjedničko.

Ornela, Saša, Krešo i Marko finalisti su pete sezone reality showa, a samo jedno od njih u petak navečer će u svoj kovčeg spremiti milijun i stotrideset tisuća kuna. Očekivanja da bi to konačno mogla biti žena sve su manja jer prema internet kladionicama i forumima dio gledatelji na pobjedničkom postolju vide odrješitog Marka a dio samozatajnog Krešu.

Tropsku klimu Tajlanda uspješno su preživjeli Ornela, koja je pokazala kako nema dlake na jeziku i Saša kojeg nemamo baš po čemu pamtiti, ali očito može zahvaliti ženskom dijelu publike što je dogurao do kraja. Proročansku kuglu nemamo kako bismo doznali pobjednika, ali se zato možemo prisjetiti nekoliko bisera i situacija po kojima ćemo pamtiti ovo četvero stanara.

“Ne budi napaljena baba” - bez ustručavanja poručila je jednom prilikom Ornela gotovo dvostruko starijoj Elizabeti, a s nekoliko uvreda “počastila” je i Valeriji, rekavši joj kako je prljava i da konačno počne koristiti sapun i vodu. Sličan način komunikacije čuli smo i od Marka koji je neke od svojih cimerica znao nazvati tukama i glupačama, pa čak i prijetiti kako će ih izbosti koliko mu idu na živce.

Za razliku od njega, Krešo je uvijek na sebe preuzimao ulogu mirotvorca koji je uspješno zaobilazio sve tračeve i svim stanarima služio kao rame za plakanje. Saša je pak uvijek bio spreman na zafrkanciju ne razmišljajući previše hoće li se tko zbog toga uvrijediti, a pamtit ćemo ga i po seksi igricama s Lucijom.

Božićna zabava
SAVRŠEN BOŽIĆNI PARTY ZAČINJEN KREATIVNIM JELIMA
Božićna zabava za pamćenje ili noćna mora? Organizacija božićnog partija ne mora predstavljati dodatni stres