Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neukrotiva ljepotica

Hoće li ova tetovaža Caru Delevigne stajati karijere?

Cara Delevigne
Foto: Instagram
1/4
15.07.2014.
u 12:21

Ova 21- godišnja ljepotica postala je vlasnica nove, bijele, tetovaže koju "smjestila" na biceps, ali taj potez nije dobro odjeknuo kod njenih šefova iz modnih agencija.

Buntovna ljepotica Cara Delevigne naljutila je šefove.

Ova 21- godišnja ljepotica postala je vlasnica nove, bijele, tetovaže koju "smjestila" na biceps, ali taj njen potez nije dobro odjeknuo kod njenih šefova iz modnih agencija, piše Mirror.

Hoće li je natpis "diši duboko" stajati karijere? Mladu Caru to ni najmanje ne zabrinjava. Šefovima je jasno odbrusila- "Moje tetovaže su moja stvar!" naglasila je da se tetovaža, a ona ih ima 11, lako mogu "fotošopirati".

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: instagram

Odlučna Cara najavila je da će tetovaža ostati na njenom desnom bicepsu i jedino što joj je važno je to da je njena obitelj podupire.

>>Nitko ne zna izgovoriti njezino ime! Pa čak ni Reese Witherspoon

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije