Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODA

Hobotnica napala 4-godišnjeg sina Marka Wahlberga

mark wahlberg
Pixsell
07.08.2010.
u 20:45

Glumac je poveo suprugu Rheu Durham i djecu u akvarij u San Diegu gdje se hobotnica omotala oko njegova sina Michaela pa ju je turistički vodič izvukao.

Neobična nezgoda na ljetovanju dogodila se sinu Marka Wahlberga. Glumac je poveo suprugu Rheu Durham i djecu u akvarij u San Diegu gdje se hobotnica omotala oko njegova četverogodišnjeg sina Michaela pa ju je turistički vodič izvukao.

Dječak je bio prepun masnica, a Mark je odlučio tužiti akvarij.

Glumac i manekenka vjenčali su se prije godinu dana nakon što su nekoliko godina živjeli u izvanbračnoj zajednici u kojoj su dobili četvero djece, kćeri Ellu Raeu i Grace Margaret te sinove Michaela i Brendana Josepha.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:05 07.08.2010.

Heeeeeeeeeee ,koja je ovo glupost.... Ljudi boziji ovo na vecernjem L .sve je ludje...

OB
-obrisani-
02:17 08.08.2010.

hoće li tužiti i hobotnicu? (šteta što ga nije pojela)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije