Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viroza ili stres

Hloverki pozlilo uoči "Otvorenog" jer je uredništvo miče iz programa?

Hloverka Novak Srzic (1)
Žarko Bašić/Pixsell
27.12.2011.
u 22:33

- Koliko znam Hloverka Novak-Srzić imala je namjeru voditi emisiju na temu opsjednutosti Hrvata sapunicama, no negdje oko 19 sati zaključila je da se osjeća loše, te je otišla kući.

Večerašnju emisiju "Otvoreno" umjesto Hloverke Novak-Srzić vodila je Sandra Križanec. Razlog tomu, tvrde na HTV-u, je viroza koja je osim Novak-Srzić 'pokosila' i novinarku Katarinu Perišu. Naime, Periša se trebala javiti ispred zgrade Vlade u središnji "Dnevnik" no nije se dobro osjećala, pa je u zadnji čas prilog o novoj Vladi mijenjan.

- Koliko znam Hloverka Novak-Srzić imala je namjeru voditi emisiju na temu opsjednutosti Hrvata sapunicama, no negdje oko 19 sati zaključila je da se osjeća loše, te je otišla kući. Kako je drugi voditelj "Otvorenog" Mislav Togonal izvan Zagreba jer ima slobodan dan, na njezino mjesto uskočila je kolegica Križanec - rekla nam je HRT-ova glasnogovorica Dorotea Lazanin Jelenc. I iz izvora bliskih Hloverki Novak-Srzić potvrđuju da joj je cijeli dan bilo loše, te da ju je uhvatila viroza.

No kuloarska šuškanja govore drukčije. Na HTV-u se, naime cijeli dan pričalo kako je Novak-Srzić jučer bila na razgovoru s nadređenima, te kako joj je pozlilo nakon što su joj priopćili da je neko vrijeme miču iz programa. Nakon incidenta koji je glavni urednik HTV-a Bruno Kovačević imao s voditeljem Dnevnika Zoranom Šprajcom vrh HTV-a je navodno zaključio da im je dosta skandala.

Tako je Novak-Srzić koja je na prošlom Vijeću HRT-a prozivana da se povezuje s korupcijskim aferama i tako narušava imidž HRT-a izgleda prisilno maknuta iz programa. Koja je istina iza još jedne HTV-ove zavrzlame trebalo bi se saznati uskoro, jer s HTV-a poručuju da se Hloverka vraća u "Otvoreno" čim se bude osjećala bolje.

Komentara 56

FE
Felicijen
07:25 28.12.2011.

Promijeniti naziv emisije u \"Zatvoreno\".....

DU
Deleted user
22:57 27.12.2011.

osjećala se loše i otišla kući ------------------------------------------ super a ti narode plaćaj bandu i lopove na htv ako joj je bilo loše šta nije potražila liječnika ona sama odlučila i ode kući baš fino što prije je maknut u kuhinjuu nek guli krumpire ili nek čisti wc

SE
sestravlatka
03:42 28.12.2011.

Sirota , baš mi ju je žao ,ali ako bi se šalali ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije