Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unuka Anđela

Hloverka Novak Srzić: Moja unuka Anđa bila je najglasnija u rađaonici, to je sigurno na mene

Hloverka novak-srzić
Petar Glebov/PIXSELL
03.03.2010.
u 13:52

Presretnu “bakicu Hlo”, kako je sama sebe nazvala, uhvatili smo nakon što je u zagrebačkoj bolnici Sv. Duh posjetila snahu Ivanu, koja joj je jučer u 9.45 podarila prekrasnu unučicu Anđelu.

Bivša glavna urednica Informativnog programa HTV-a Hloverka Novak Srzić jučer ujutro postala je baka! Presretnu “bakicu Hlo”, kako je sama sebe nazvala, uhvatili smo nakon što je u zagrebačkoj bolnici Sv. Duh posjetila snahu Ivanu (udanu za Hloverkinog sina Antu Srzića), koja joj je u 9.45 podarila prekrasnu unučicu Anđelu.

- Ma, mala je preslatka, teška je 3600 grama i dugačka 51 centimetar, prava cura. Bila je najglasnija u rađaonici, to je sigurno na mene!, smije se Hloverka i u šali dodaje da je mala Anđa, kako je već sada odmilja zovu, očito čekala jutro da “bakica završi svoju ovotjednu seriju uređivanja i vođenja emisije Otvoreno pa da je razveseli u neradnom dijelu tjedna".

Na pitanje je li mala nasljednica i poruka svima onima koji su mislili da su je se riješili, Hloverka je kroz još veći smijeh znakovito rekla:

- To je moj novi početak!

Komentara 7

MI
Milas
14:32 03.03.2010.

Iskrene čestitke. Što se Hlo tiče, bez obzira na sve zamjerke, posebno dok je bila u stolcu glavne urednice info programa o čemu ne mogu ništa reći jer ništa pouzdano ne znam, ali mogu komentirati njeno vođenje Otvorenog a tuu joj nema ravne. Profesionalna je, zanimljiva, spontana, duhovita - Sonja Mikleušić i Dijana Čuljak Šelebaj bile su na tom istom poslu blijede, dosadne, inertne - jednom rječju ni do koljena Hlo.

PL
plakir
14:46 03.03.2010.

iskrene čestitke! drži se hlo!!!

Avatar Robinzon
Robinzon
14:56 03.03.2010.

Kaj je ta baba postala baka? Prvi glas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije