Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Hladno Pivo - od danas u prodaji 'Evo vam Džinovski'!

17. studenoga 2014. u 13:34 927 prikaza
Hladno pivo
Foto: Roman Romanski
Pogledajte galeriju 1/3

Ovog petka u zagrebačkom klubu Jabuka vrijeme se vratilo opako unazad. Članovi Hladnog Piva odlučili su na originalan i jednostavan način proslaviti izlazak snimke tri uzastopna koncerta u KSET-u „Evo vam Džinovski“ s početka godine i složili su tulum u klubu čiji šank se spominje i na samom albumu. Logično.

Zidovi Jabuke, osim što su se više od sat vremena tresli u ritmu dobrih starih stvari poput „Marihuane“, „Sarme“ i aktualnog singla „A što dalje“, bili su oblijepljeni starim člancima i improviziranim plakatima iz 90-ih koji su posjetitelje cijelu večer dodatno vraćali u neka stara, bezbrižna vremena.

Više od 200-tinjak prisutnih ovu promociju učinilo je jako posebnom s obzirom da se radilo o najiskrenijim fanovima od kojih su neki čekali od ranog podneva ispred kluba kako bi prvi ugrabili izdanje „Evo vam Džinovski“ i s njime ušli na 'počasni tulum' HP ekipe.

Početkom ožujka ove godine, tri dana za redom, Hladno pivo 'treslo' je Kset zvucima brze i žestoke svirke, a na repertoaru su se našle pjesme s prva tri albuma benda: „Džinovski“, „G.A.D.“ i „Desetka“. Sva 3 koncerta su se snimala, a rezultat svega je 'Evo vam Džinovski' CD+DVD izdanje koje sadrži 27 probranih pjesama na CD-u te DVD koji slikom prati zvuk tih istih 27 pjesama. Neke od tih pjesama ponovno su, s istom žestinom, odsvirane i na tulumu u Jabuci ovog petka.

Energičnoj svirki prethodilo je druženje i potpisivanje u PUNKt kutku gdje su Mile, Šoki, Zoki i Suba širokih ruku i s hladnom pivom u ruci dočekali svakog tko je ušao kroz vrata Jabuke. Ovakva energija ne osjeća se često, a Hladno Pivo s velikim H zahvaljuje svima koji su je ovog petka s njima stvorili u Jabuci!

Eto vam Džinovski pa uživajte!

POPIS PJESAMA:
1. Narcisoidni psi
2. Marija
3. Heroin
4. Izlazak u grad
5. Čelične zavjese
6. Tamburaši
7. Rigoletto
8. Studentska
9. Od buđenja do dnevnika
10. Princeza
11. A što dalje
12. U ritmu moje dlakave guze
13. Diznilend
14. MTV
15. Zakaj se tak oblačiš
16. Pjevajte nešto ljubavno
17. Buntovnik
18. Marihuana
19. Dobro veče
20. Usamljeni u gomili
21. To nije mjesto za nas
22. Grčenje ispred pojačala
23. Für immer Punk
24. Odjava programa
25. Trening za umiranje
26. Razmišljam
27. Nema više

Hladno pivo pratite na službenoj web stranici.

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Olival
PRIČA O USPJEHU
Od obiteljskog biznisa do pozicije regionalnog lidera u proizvodnji prirodne kozmetike