Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tisuće retweetova

Hit na Twitteru: Demi Lovato pozvala djevojke da skinu šminku

Demi Lovato
Twitter
05.04.2013.
u 16:10

Glumica i pjevačica pozvala je sve mlade žene da osvijeste svoju prirodnu ljepotu.

Hit dana na Twitteru postala je mlada pjevačica i glumica Demi Lovato. Mlada zvijezda poznavala je svoje sljedbenice na toj društvenoj mreži da danas skinu šminku. – Dame, danas budite hrabre. Skinite šminku i prestanite obrađivati fotografije u raznim programima. Prekrasne smo, napisala je Lovato te postavila svoju fotografiju na kojoj je bez šminke. Demi je dobila oko 60 tisuća retweetova.

Dvadesetogodišnja zvijezda iza sebe ima burnu prošlost pa je tako već sa 17 godina otišla na rehabilitaciju zbog ovisnosti. Osim toga, Demi je nakon toga priznala da je patila od bulimije i anoreksije, kao i da ima bipolarni poremećaj. Otkako se oporavila, radi na dizanju samosvijesti mladih žena.

>>Demi Lovato: Žalim zbog tetovaža, izbrisat ću ih s tijela

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije