Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustvo uzbudljivo kao i vožnja bicikla

Hilary Swank za novi film “Amelia” naučila je upravljati zrakoplovom

hillary
Pixsell
04.11.2009.
u 12:41

U novom filmu 35-godišnja glumica utjelovit će poznatu avijatičarku Ameliju Earhrt, a toliko joj se svidjelo letjeti da će i privatno sigurno upravljati zrakoplovom.

Učiti upravljati zrakoplovom za glumicu Hilary Swank bilo je kao čitati knjigu. Glumica je morala proći tu obuku kako bi se što bolje pripremila za novi film “Amelia” u kojoj će glumiti poznatu avijatičarku Ameliju Earhart.

– Nakon određene životne dobi nije vam ostalo još puno stvari koje nikad niste iskušali, pa je zato učiti letjeti bilo jednako kao kad sam kao mala učila voziti bicikl, adrenalin je isti – kaže 35-godišnja glumica.

Svidjelo joj se upravljati zrakoplovom i uvjerena je kako će stečeno znanje iskoristiti i privatno jer joj se svidjelo ploviti među oblacima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije