Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Helena i Mario su napustili show: Nastavit ću plesati na svadbama, ovo je predivno iskustvo

Foto: Nova TV
1/18
30.04.2023.
u 22:32

Ove nedjelje smo po prvi put u 'Plesu sa zvijezdama' vidjeli napetu bitku parova u kojoj su po dva plesna par istovremeno nastupila s potpuno istim koreografijama

Još samo četiri emisije ostale su do kraja aktualne sezone showa 'Ples sa zvijezdama', a u večerašnjoj devetoj epizodi doznali smo koji će od preostalih šest parova dospjeti u četvrtfinale plesnog spektakla. Dosad su svi kandidati pokazali izniman napredak, no u četvrtfinalu ima mjesta samo za pet najboljih parova i svoje plesno putovanje večeras su kraju priveli Mario Mandarić i Helena Naletilić. - Hvala Mariju na ovom lijepom periodu i znam da sam se zezala da se ne trudi, ali stalno se trudio i hvala mu na tome - rekla je Helena.  - Bilo mi je ovo predivno iskustvo i nisam nikada mislio da ću plesati i nastavit ću plesati na svadbama. Hvala produkciji i Heleni koja me trpjela sve ovo vrijeme i hvala mojoj supruzi Matei koja mi je najveća podrška od početka - rekao je Mario. 

U samoj završnici žiri je imao večeras priliku reći koga bi spasio od tri para: Maria Mandarića i Helenu Naletilić, Taru Thaller i Matea Cvenića, ili Maju Drobnjaković i Marka Mrkića.   Marko Ciboci svoj je glas dao Maji Drobnjaković, Franka Batelić je svoj glas također dala Maji, Larisa Lipovac je glas dala Tari, a Igor Barberić je dao glas Tari i njegov glas je bio presudan u ovoj glasanju jer je on predsjednik žirija.  Gledatelji su potom imali priliku svojim glasovima spasiti Maju ili Marija i na kraju su od eliminacije spašeni Maja Drobnjaković i Marko Mrkić. 

Ove nedjelje smo po prvi put u 'Plesu sa zvijezdama' vidjeli napetu bitku parova u kojoj su po dva plesna par istovremeno nastupila s potpuno istim koreografijama. Emisiju su otvorili Marko i Paula sa slowfoxom koji su otplesali uz pjesmu "Lipa moja" od Gibonnija i za svoj nastup su dobili i pohvalu od Marka Cibocija koji slovi za najstrožeg člana žirija. - Kvalitetno, kontinuirano - zaslužio je to ovaj slowfox. Bilo je lijepo i kontrolirano. Marco, puno bolje izgledaš otkad paziš na energiju - rekao im je Ciboci. Franka Batelić je dodala:

- Daješ toliko koncentracije u svaki pokret koji izvodiš i to onda izgleda predivno. Dobio si tu neku finoću, bio si staloženiji, jako dobar slowfox. Od žirija su dobili 35 bodova. U devetoj emisiji Tara i Mateo izveli su quickstep i dobili su 33 boda, a njihov nastup Marko Ciboci je ovako komentirao: Očekivao sam više od vašeg quickstepa, pogotovo od tehničkog djela, ovdje je malo falilo te tehnike. Poskakivanje treba biti sinkronizirano i lagano, toga ovdje nije bilo. Larisa Lipovac im je rekla kako je jako zahtjevno savladati sve plesove i stilove i dodala kako vjeruje da će večerašnji ples njima donijeti neko novo iskustvo i da ćemo ih i dalje gledati. Mario Mandarić i mentorica Helena Naletilić sljedeći su došli na plesni podij i otplesali jive. Igor Barberić rekao im je kako će morati smisliti kako naći balans između karizme i koraka. - Da se ocjenjuje samo šarm i karizma, ocjena bi bila top, a da se ocjenjuju samo plesni koraci, ocjena bi bila malo manje top.  - rekao je Igor.

Franka je rekla kako je Mario od svih najviše napredovao u ovom showu i od žirija su dobili 30 bodova. Daria i Ivan plesali su paso doble i Franka i Larisa dali su im desetke, a Igor i Marko osmice. - Bilo je napeto, bilo je oštro, glazba je sama po sebi poletna pa je ovo bilo suprotno od glazbe, ali ste prenijeli tu energiju. Snažna žena do kraja! Ma divno je bilo. Bravo - rekla im je Larisa.  Maja Drobnjaković i Marko Mrkić su plesali valcer. - Meni se zapravo svidjelo zato što je bilo lijepo, romantično, kontrolirano i zapravo ta kontrola te sprječavala da zasjaš u punom sjaju. Nekad se čovjek treba baciti na glavu pa kud puklo da puklo, sljedeći put želim da se dogodi što se dogodi - rekao im je Marko Ciboci.

- Mislim da ste stvarno pokazali i potvrdili prošlu emisiju, prošli put se dogodio otvaranje, a sad se dogodilo Majino osvajanje - zaključila je Larisa, a od žirija su dobili 33 boda. Frano Ridjan i Gabriela Pilić plesali su jive i od tri člana žirija dobili su desetke dok je Marko Ciboci njihov nastup ocijenio s osam bodova. - Htio bih ti odati počast da si ti performer sezone, evo stvarno, i da krivo otplešeš neki ples, ja ti vjerujem - poručio je Ciboci Frani. Franka Batelić je rekla kako Frano uživa dok pleše i kako je sve zarazio svojom ludom energijom. - Djelovalo je toliko neopterećeno, fenomenalno, oduševio si me - rekla je Franka.

U nastavku emisije dva plesna para su odmjerila snage i istovremeno su nastupili s potpuno istim koreografijama. Marco Cuccurin i Paula Tonković su tako istovremeno plesali istu koreografiju s Tarom Thaller i Mateom Cvenićem. - Vidjele su se nijanse i detalji i vidjet ćete za koga sam se odlučila - rekla je Larisa. Žiri ovaj put nije davao ocjene već su odlučili koji par im je bio bolji. Igoru je to bila Tara, Larisi Marco, Franki Marco, a Marku Cibociju Tara. I tako su u ovom dvoboju parovi bili izjednačeni. Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec plesali su istu koreografiju s Mariom Mandarićem i Helenom Naletilić. Nakon ovog dvoboja tri glasa je dobila Darija, a Mario jedan. U trećem dvoboju su Frano Ridjan i Gabriela Pilić odmjerili snage protiv Maje Drobnjaković i Marka Mrkića plešući tango. Žiri je tri glasa dao Frani i jedan Maji. Trio plesovi s mentorima povratnicima očekuju nas u sljedećoj emisiji. 

VIDEO Let 3 krenuo je zlatnim traktorom put Liverpoola, vrijeme je za show

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije