Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Helena Hunčaga zahvaljujući Beyonce oduševila žiri

huncaga
Boris Ščitar/Pixsell
16.03.2010.
u 21:51

Trud i strpljenje isplatili su im se jer su se, nakon što je Helena otpjevala Beyoncein hit “Hello”, Tony, Anđa i Fox bez sekunde razmišljanja složili da zaslužuje prolaz među sto najboljih kandidata.

Žiri showa “Hrvatska traži zvijezdu” morao je dobro naćuliti uši da čuje tihi glas 16-godišnje Helene Hunčage. Trud i strpljenje isplatili su im se jer su se, nakon što je Helena otpjevala Beyoncein hit “Hello”, Tony, Anđa i Fox bez sekunde razmišljanja složili da zaslužuje prolaz među sto najboljih kandidata.

Trema je trajala sekundu

– Kako bez naočala baš ne vidim najbolje, žiri mi je bio predaleko, a Tony je namjerno govorio tiše pa nisam nikako mogla odgonetnuti je l’ im se svidjelo kako sam otpjevala ili ne – ispričala je učenica trećeg razreda Gimnazije Tituša Brezovačkog u Zagrebu. Trema je Helenu “drmala” samo sekundu prije no što je počela pjevati i nakon prvog stiha opustila se.

– Sama sam se prijavila da vidim što će mi žiri reći, pogotovo Fox, i da upoznam neke nove ljude s kojima bih jednog dana možda mogla surađivati – objašnjava Helena razloge zbog kojih je došla u RTL-ov show, dodajući kako je Beyonce odabrala jer je s tom pjesmom mogla pokazati širinu svojih vokalnih sposobnosti za koje ne zna od koga ih je naslijedila.

Roditelji motoristi

– Vjerojatno je poštar u mojoj ulici bio muzikalan jer ni mama Sonja ni tata Damir ne znaju pogoditi nijedan ton niti imaju ritma. Tata se rasplakao kad je čuo da sam prošla dalje, pokušao mi je to skriti, ali mama ga je izdala – šaleći se kaže Helena koja je završila osnovnu glazbenu školu, a od svoje šeste godine nastupa na festivalima. Prije nego što je uzela mikrofon u ruke, imala je još jednu ljubav koja je i dalje neraskidiva.

– Obožavam motore, s četiri godine prvi sam put sjela na njega jer su mi roditelji motoristi. Prošle sam godine položila i vozački te osjetila tu slobodu vožnje sama na cesti – zadovoljno će Helena koju više od prolaza među 16 najboljih u HTZ-u muči koji fakultet upisati. – Nisam još sigurna na koji fakultet želim ići, ali zato sam sigurna da se želim baviti glazbom – kaže Helena.

Komentara 1

RE
reason
10:47 17.03.2010.

Debilan naslov.. nije zahvaljujući Beyonce oduševila žiri nego valjda svojim pjevanjem..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije