Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPOVIJEST

Helena Christensen: Obitelj i ja zajedno smo se tuširali

helena christensen (1)
pixsell
18.07.2011.
u 11:06

Danski supermodel Helena Christensen (42) izjavila je kako je odrasla u vrlo bliskom okruženju. Ona, njezina sestra i roditelji imali su običaj tuširati se zajedno.

Helena Christensen (42), supermodel koji je obilježio devedesete godine prošlog stoljeća, nedavno je u intervjuu otkrila detalje svog djetinjstva.

– Odrastala sam u vrlo emocionalnom okruženju, uvijek smo točno govorili ono što smo osjećali. Već sam onda puno putovala, pamtim čekaonice u zračnim lukama gdje bismo sestra i ja, naslonjene jedna na drugu, čekale s kovčezima. Roditelji su bili spontani, nikad ništa nismo planirali. Majka bi sjela pored nekog u vlaku i sljedeće što bih znala jest da putujemo s njim/njom na drugi kraj svijeta. Redovito smo se tuširali svi zajedno. Pa sami zaključite je li moje odrastanje bilo normalno – kroza smijeh je rekla Helena.

Također, jedan od bivših anđela Victoria's Secreta, priznala je da je u djetinjstvu bila jako sramežljiva.
– Bila sam nesigurna, uplašena. Roditelji su me upisivali na različite tečajeve glume kako bih naučila izražavati vlastite osjećaje. Život me pretvorio u drugačiju osobu – priznala je Christensen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije