Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav

Heidi Klum proslavila rođendan svog 16 godina mlađeg dečka

Heidi Klum - MTV nagrade
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.09.2018.
u 12:02

Iako je ovaj ljubavni par zainteresirao mnoge ljude zbog razlike u godinama, Heidi je nedavno izjavila da je nimalo ne smeta ta razlika.

Romansa između Heidi Klum i Toma Kaulitza nastavlja se razvijati.

Supermodel (45) i njen dragi (29) proveli su ovaj vikend na popularnom festivalu ''Burning Man'' i tamo proslavili Tomov 29. rođendan.

Njemačka ljepotica potvrđuje ovu ljubav mnogim postovima na Instagramu, uključujući i nekoliko romantičnih fotografija na kojima su jako bliski.

 

 

🤗❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Tom i Heidi upoznali su se na snimanju emisije Njemački top model, a prvi put su se u javnosti pojavili kao par u Cannesu u svibnju. On je gitarist benda Tokio Hotel.

Iako je ovaj ljubavni par zainteresirao mnoge ljude zbog razlike u godinama, Heidi je nedavno izjavila da je nimalo ne smeta ta razlika.

 

 

Stunning view 🔥❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

"Moj dečko dosta je mlađi od mene i mnogo ljudi to propituje i ispituje nas o tome, 45-godišnjakinja je rekla InStyleu u srpnju. "To je prvi put da netko spominje moje godine u negativnom smislu i ja moram na to odgovoriti. Ne razmišljam o tome previše. Samo trebaš živjeti sretno bez previše briga, jer od briga nastaje još više bora."

Pogledajte tko su najveće hrvatske zavodnice

Komentara 4

ST
Stipan
15:20 05.09.2018.

Nikad joj dosta!

Avatar Oneill
Oneill
12:23 05.09.2018.

Da je na njenom mjestu hrvatca Njemci bi rekli fuj prostitutka znali ona koliko djece ima i koliko muževa.?

Avatar maxist
maxist
13:21 05.09.2018.

organizatorica dječjih rođendana,,......hajdi klump

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije