Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvod

Heidi Klum izbjegava druženja sa Sealom jer se boji osjećaja

heidi
Pixsell
20.02.2012.
u 19:47

Heidi ne želi susresti bivšeg supruga jer joj je to sada previše stresno, otkrili su njezini bliski prijatelji

Njemački supermodel Heidi Klum inzistira na što manje druženja s uskoro bivšim suprugom Sealom. Izvor je otkrio da Heidi smatra stresnim susrete s pjevačem i boji se da će joj se osjećaji početi miješati te dodaje i da se model dobro nosi sa situacijom. – Heidi se posvetila djeci i izbjegava susrete s bivšim suprugom jer želi izbjeći neugodne situacije i stres koji bi joj takva viđanja prouzročila – Daily Mailu je ispričao blizak prijatelj manekenke. Par je u braku bio 7 godina i imaju 4 djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije