Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prozvala bivšeg supruga

Heather Mills: Paul McCartney postao je nebitan pa sad radi s Kanyeom i Rihannom

Heather Mills
Foto: Press Association/Pixsell
16.03.2015.
u 10:50

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji Heather Mills iskreno je otkrila što misli o slavnom Beatlesu s kojim je bila u braku šest godina

Bivša supruga Paula McCartneya, Heather Mills, gostujući u The Late Late Showu progovorila je o svom braku sa slavnim Beatlesom koji je trajao od 2002. do 2008. godine.

Nakon što ju je voditelj upitao kako se nosi s teretom slave koju je stekla brakom sa slavnim pjevačem, bivša skijašica iznijela je svoje mišljenje o bivšem suprugu koje i nije baš najbolje.

– Ljudi me na ulici često zaustavljaju i zanimaju se za moj poduzetnički rad, aktivizam oko prava životinja i moju skijašku karijeru. Malo tko se uopće sjeća tko je Paul McCartney. Postao je nebitan i zato mora snimati pjesme s Rihannom i Kanyeom Westom – izjavila je Heather pa nastavila - On je za mene bio normalan muškarac u kojeg sam se zaljubila i koji je slučajno napisao nekoliko dobrih pjesama 60-ih i 70-ih godina. Nakon toga sam shvatila da nismo jedno za drugo i nastavila sam dalje – zaključila je poduzetnica.

>>Heather Mills u Zagrebu na promociji zaštite životinja

Ključne riječi

Komentara 8

BI
binko
11:13 16.03.2015.

Da naravno , ona je važna poduzetnica....a oni drugi su nevažni....lako j enjoj biti aktivistica s lovom koju je dobila u razvodu.....ma pored ove hrvatske stvarnosti ovakvi tekstovi su nebitni

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:59 16.03.2015.

pa on nemože postati nebitan !!!!!

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
17:02 16.03.2015.

on je paul mc cartney .....ona je jedna od 100 milijuna plavušica izbrijanog međunožja :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije