Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo ruho

Hauser violončelom oživio latino hit 'Obsesion'

Foto: Promo
1/5
30.06.2023.
u 18:43

Svojim obožavateljima svestrani glazbenik priredio je pravu ljetnu poslasticu obradivši veliki latino hit s početka tisućljeća

Ljeto je konačno došlo, a za svoje obožavatelje svjetski poznati violončelist HAUSER pripremio je još jednu glazbenu poslasticu. Svestrani glazbenik poznat je po tome kako različite žanrove i melodije prilagođava svojem violončelu, a posebice oduševljava izvedbom latino hitova. Upravo jedan takav hit, s početka 2000-ih, odsvirao je na violončelu i nadjenuo mu novo ruho.

Riječ je o bezvremenskom hitu Obsesión, bachata benda Aventura, koji na početku tisućljeća pokorio glazbene ljestvice i uz kojeg su odrasle generacije, a HAUSER je na violončelu uspio prenijeti neodoljiv latino ritam. Zavodljiva melodija prožeta emocijom, čežnjom, senzualnošću i nostalgijom poziva na ples i na podsjeća na tople, ljetne večeri na pješčanim plažama. Spot je sniman u Šibeniku, a latino energiju plesačkim umijećem savršeno je dočarao i plesni tim, kojeg su činili Tina Walme, Mateo Cvenić, Christijan Nujster, Mario Ožbolt, Helena Naletilić i Raffaella De Luca.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

T2
Tomo_20
22:24 30.06.2023.

Uzas majko mila kao dedica neki s tim smjesnim instrumentom!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije