Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenili su mišljenje

Harry i Meghan imaju novi plan, slijedi li veliko pomirenje s kraljevskom obitelji?

Harry i Meghan na izložbi o Mandeli
Foto: Press Association/PIXSELL
1/11
25.01.2022.
u 11:55

Princ Harry (37) ponovno je odlučio promijeniti pristup i mišljenje o kraljevskoj obitelji pa se sada redovito čuje sa svojim ocem, princem Charlesom uoči velikog jubileja kraljice Elizabete.

Princ Harry (37) ponovno je odlučio promijeniti pristup i mišljenje o kraljevskoj obitelji pa se sada redovito čuje sa svojim ocem, princem Charlesom uoči velikog jubileja kraljice Elizabete.

Harry se udaljio od kraljevske obitelji nakon odlaska u SAD sa suprugom Meghan Markle, a kako prenose britanski mediji, odbjegli par i njihova djeca Archie i Lilibet ipak bi trebali prisustvovati na proslavi kraljice Elizabete ove godine.

Nagađanja o povratku u Veliku Britaniju krenula su nakon što su Harryjevi odvjetnici pokrenuli postupak protiv britanske policije koja navodno ne želi čuvati princa i njegovu obitelji za vrijeme boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu. Iako su svi pretpostavljali kako će ovaj potez dodatno zategnuti već narušene odnose, čini se da je princ odlučio promijeniti mišljenje i pristup.

- Odnosi između Harryja i Charlesa se poboljšavaju. Puno se bolje slažu, a redovito se čuju putem video poziva. Harry vjerojatno žali zbog svega što je uništilo njegove odnose s obitelji, no pokušava im se ponovno približiti- prenosi The Sun.

Meghan i Harry već su dvije godine na udaru britanske javnosti nakon što su odlučili napustiti kraljevske dužnosti, a u brojnim intervjuima iznijeli su nimalo lijepe detalje o životu u palači i odnosima s Williamom, no čini se kako princ silno želi popraviti odnose s kraljevskom obitelji, no pitanje je hoće li mu oprostiti. 

Podsjetimo, Meghan i Harry su u središtu pozornosti otkako su odlučili otići iz Velike Britanije i 'mirniji' život pronaći u Americi, a britanska javnost im zamjera blaćenje kraljevske obitelji. Potpisali su unosne ugovore sa streaming servisom Netflix i brojnim kompanijama, no projekti još nisu realizirani, a Meghan se u posljednje vrijeme sve češće pojavljuje na političkim događajima pa se sve glasnije spominje njezina politička karijera. 

VIDEO Stihovi grupe Tram 11 na meti javnosti: Menart raskida ugovor s njima! 

Ključne riječi

Komentara 1

VO
vorda400
14:01 25.01.2022.

Haha potrošili su sve kaj su dobili od onog pljuvanja po kraljevskoj obitelji pa bi sad malo nazad na obiteljski proračun U godinu dana potrošiti sve te milijune je stvarno talent

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije