Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
disneyjev nastavak

Harrison Ford, 30 godina poslije, opet glumi u Ratovima zvijezda?

ford
Pixsell
06.11.2012.
u 13:44

Disney je nastavak najavio za 2015. godinu, no glumci se već počinju regrutirati. Ford je lik koji ga je proslavio utjelovio u tri filma znanstveno-fantastične franšize, od 1977. do 1983. godine.

Trideset godina poslije 70-godišnji Harrison Ford voljan je ponoviti svoju ulogu Hana Sola u nadolazećem Disneyjevu nastavku franšize "Ratovi zvijezda".

Disney je nastavak najavio za 2015. godinu, no glumci se već počinju regrutirati. Ford je lika koji ga je proslavio utjelovio u tri filma znanstveno-fantastične franšize, od 1977. do 1983. godine.

– Harrison je potpuno otvoren prema ideji da snimi film te je uzbuđen zbog toga kao i glumci Mark Hamill i Carrie Fisher – rekao je izvor za Entertainment Weekly.

Unatoč popularnosti Hana Sola, Ford je još prije priznao da mu lik nikada nije bio posebno zanimljiv.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije