Naslovnica Showbiz Zvijezde

Harmonikaš Samir zasvirao na plaži i napravio tulum za pamćenje

– Evo malo i harmonike  na plaži i ostvarivanje želja. Samo za najbolju raju – napisao je Samir uz video koji je u dva dana pogledan 68 tisuća puta i prenesen na mnogim stranicama poput "Dnevna doza doze", na kojoj je pod nazivom "Bosanac svira harmoniku na hrvatskoj plaži" pregledan čak 380 tisuća puta.
13. kolovoza 2019. u 13:21 37 komentara 40151 prikaza
Samir Nurkić
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/3

Harmonikaš Samir Nurkić ponovno je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je objavio video na kojem svira harmoniku na plaži u Umagu. 

Samir Nurkić poslušajte Harmonikaš iz Supertalenta opet razvalio! Nakon 'Zvončića' obradio još jedan hit

Zagrepčanina podrijetlom iz Bosne i Hercegovine šira je javnost upoznala na Supertalentu Nove TV, gdje je svojim talentom oduševio žiri. Nakon toga njegove obrade često su se dijelile na Facebooku, a zasvirao je i u studiju Večernjeg lista. 

U videu koji se proširio na Facebooku Samir je svirao dobro poznate pjesme "Pozdravi je pozdravi" Miroslava Ilića i  "Sarajevo, grade moj" Halida Bešlića. 

VIDEOINTERVJU Pogledajte kako harmonikaš Samir emotivno svira neke od najljepših domaćih pjesama

"Evo malo i harmonike  na plaži i ostvarivanje želja. Samo za najbolju raju", napisao je Samir uz video koji je u dva dana pogledan 68 tisuća puta i prenesen na mnogim stranicama poput "Dnevna doza doze", na kojoj je pod nazivom "Bosanac svira harmoniku na hrvatskoj plaži" pregledan čak 380 tisuća puta. Nakon brojnih hvalospjeva javio se i sam Samir, koji je zahvalio na podršci. 

"Dragi moji, rajo moja, ma nema vas cijeli svijet. Drago mi je što ste prepoznali i ovu spontanu situaciju u kojoj sam zaista htio udovoljiti raji na 'mjestu zločina' i zajedno se zabaviti sa svim prisutnima na plaži, u čemu sam zaista neizmjerno uživao. Nisam ni sanjao da će biti ovakve reakcije publike i medija diljem regije i hvala vam neizmjerno na velikoj motivaciji koju mi pružate u mom radu.

Samir Nurkić SAMIR NURKIĆ Zagrebački virtuoz pokazao je razlike između naroda u regiji svirajući 'Zvončiće'

Za iskrenu sreću je potrebno malo, a uz vas moja sreća je neizmjerna. Ima puno komentara i poruka potpore, a ja ću se potruditi narednih dana da vam svima odgovorim. Volim vas sve i idemo dalje na najjače", napisao je Samir. 

Pogledajte kako je Samir Nurkić svirao u studiju Večernjeg lista: 

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Zzzz
  Zzzz:

  Tko je dozvolio bosancu Samiru da terorizira ljude na plaži ?!

 • AnteizmalogZGa:

  Volim Bosnu i Hercegovinu....odrastao sam na granici.....čuo više puta harmoniku i sevdalinku,.....ali ovo nema vez niti s jednim žanrom glazbe (muzike) koji predstavlja sve to. Ovo je čisti teror za uši!!!!!!!!!!!

 • mia50:

  Dragi Samire, IMA ovdje onih, koji bi vise voljeli da si se potukao, nego sto si zelio razveseliti "raju".