Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVA U UMAGU

Harmonikaš Samir zasvirao na plaži i napravio tulum za pamćenje

Samir Nurkić
Foto: Facebook
1/3
13.08.2019.
u 13:21

– Evo malo i harmonike  na plaži i ostvarivanje želja. Samo za najbolju raju – napisao je Samir uz video koji je u dva dana pogledan 68 tisuća puta i prenesen na mnogim stranicama poput "Dnevna doza doze", na kojoj je pod nazivom "Bosanac svira harmoniku na hrvatskoj plaži" pregledan čak 380 tisuća puta.

Harmonikaš Samir Nurkić ponovno je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je objavio video na kojem svira harmoniku na plaži u Umagu. 

Zagrepčanina podrijetlom iz Bosne i Hercegovine šira je javnost upoznala na Supertalentu Nove TV, gdje je svojim talentom oduševio žiri. Nakon toga njegove obrade često su se dijelile na Facebooku, a zasvirao je i u studiju Večernjeg lista. 

U videu koji se proširio na Facebooku Samir je svirao dobro poznate pjesme "Pozdravi je pozdravi" Miroslava Ilića i  "Sarajevo, grade moj" Halida Bešlića. 

"Evo malo i harmonike  na plaži i ostvarivanje želja. Samo za najbolju raju", napisao je Samir uz video koji je u dva dana pogledan 68 tisuća puta i prenesen na mnogim stranicama poput "Dnevna doza doze", na kojoj je pod nazivom "Bosanac svira harmoniku na hrvatskoj plaži" pregledan čak 380 tisuća puta. Nakon brojnih hvalospjeva javio se i sam Samir, koji je zahvalio na podršci. 

"Dragi moji, rajo moja, ma nema vas cijeli svijet. Drago mi je što ste prepoznali i ovu spontanu situaciju u kojoj sam zaista htio udovoljiti raji na 'mjestu zločina' i zajedno se zabaviti sa svim prisutnima na plaži, u čemu sam zaista neizmjerno uživao. Nisam ni sanjao da će biti ovakve reakcije publike i medija diljem regije i hvala vam neizmjerno na velikoj motivaciji koju mi pružate u mom radu.

Za iskrenu sreću je potrebno malo, a uz vas moja sreća je neizmjerna. Ima puno komentara i poruka potpore, a ja ću se potruditi narednih dana da vam svima odgovorim. Volim vas sve i idemo dalje na najjače", napisao je Samir. 

Pogledajte kako je Samir Nurkić svirao u studiju Večernjeg lista: 

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar Zzzz
Zzzz
13:37 13.08.2019.

Tko je dozvolio bosancu Samiru da terorizira ljude na plaži ?!

DU
Deleted user
17:53 13.08.2019.

Dragi Samire, IMA ovdje onih, koji bi vise voljeli da si se potukao, nego sto si zelio razveseliti "raju".

DV
dvojnica
15:46 13.08.2019.

Napravio bosanski dernek na plazi. Katastrofa. Gdje je policija. Ako se tuku s Romima zbog pustanja glasne glazbe mogli su privesti i ovog lika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije