Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvarili kontakt

Hana Rodić kontaktirala svog bivšeg Gorana i otkrila detalje

Foto: Instagram
1/7
01.07.2021.
u 20:31

Nije otkrila je li to bio Goran ali po svemu sudeći riječ je o Goranu Jurenecu.

Ljubavnu priču Hane Rodić i Gorana Jureneca iz showa "Gospodin Savršeni" pozorno su pratili svi obožavatelji showa, a s puno pažnje pratili su i sve detalje oko njihovog prekida. Ovaj par putem društvenih mreža podijelio je dosta detalja oko svog ljubavnog statusa i kako su nakon dvije godine odlučili prekinuti vezu. Ubrzo se saznalo kako je razlog njihovog prekida to što je Goran obnovio romansu s bivšom djevojkom Claudijom i Hana je za to saznala sasvim slučajno. Ubrzo su prekinuli svaki kontakt, ali Hana je otkrila na Instagramu da je ovih dana ostvarila kontakt s bivšim dečkom kojeg je nazvala G iz čega se daje zaključiti kako je kontaktirala Gorana.

- Nedavno sam se čula s G vezano u vezi jednu situaciju i to je to. Ja sam krenula dalje već odavno i ne trebaju mi duhovi iz prošlosti. Ovo je zadnje što ću vam odgovoriti da završimo ovu priču. Njemu opraštam sve što je bilo i svako dobro - rekla je Hana. Prije nekoliko dana i veza između Gorana i Claudije dovedena je u pitanje jer su se prestali pratiti na društvenim mrežama. Goran je nedavno napisao na Instagramu kako će uskoro otkriti istinu o svojoj ljubavnoj vezi s Claudijom. 

- Molim vas za malo razumijevanja što se moje privatne situacije tiče. Znam da novine svašta pišu, ali izjasnit ću se ovih dana i saznat ćete što se dogodilo - rekao je Goran. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

LA
Lana2
21:08 01.07.2021.

Gogo ima dečka. Cigi i Gogo viđeni u zagrljaju..

KA
kabul
01:33 02.07.2021.

Koliki su novci u ovim pricama, jel se to isplati vise od normanolnog zivota i posla na zapadu?

TA
Tango6
23:49 01.07.2021.

Stvarno interesantna vijest koga normalnog ta zena interesira i taj tip

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije