Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ 'SPREMAČICA'

Hana podržala Ivanu Vidu pa usput opet uvrijedila Luciju Lugomer

Foto: Instagram
1/3
11.02.2019.
u 15:01

- Tipično Balkan razmišljanje, svi kofol cijene iskrenost pa kad kažeš nešto otvoreno, napadnu te jer eto ne treba biti tako iskren, svi isto misle samo nemaju muda to reći. Sjećaš se mene i debele, isti slučaj - napisala je Hana Hadžiavdagić

Čini se da još nema kraja slučaju "spremačica". Nakon što je Ivana Vida objavila status u kojem je napisala da je njen status o spremačici koja joj je uništila džemper bio šala, u njenu obranu stala je i voditeljica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković. Hana je komentirala njen status, ali je iskoristila priliku da ponovno uvrijedi Luciju Logomer. 

- Tipično Balkan razmišljanje, svi kofol cijene iskrenost pa kad kažeš nešto otvoreno, napadnu te jer eto ne treba biti tako iskren, svi isto misle samo nemaju muda to reći. Sjećaš se mene i debele, isti slučaj. Ljubim te i uživaj, *ebe ti se tko što misli jer bi 90% tih dušobrižnica htjele prezime Vida - napisala je Hana aludirajući na svoj status prije dvije godine kada je Luciji napisala:

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Draga moja ti možeš misliti da si plus size model, ali meni si i dalje samo debela. Lijenost ne želim tolerirati jer ako hiljade žena, majki može paziti na prehranu i vježbati možeš debela i ti. Pusti mi te šuplje priče davanja fensi imena nečemu što nije lijepo - napisala je tada Hana. 

Nakon brojnih komentara Ivana Vida zaključila je raspravu komentarom kako se ona može žaliti sa svojom spremačicom, te kako je drugi nemaju pravo prozivati zbog toga. 

Pogledajte video: Kandidati 10. Sezone swhowa ‘Ljubav je na selu’

 

 

Komentara 10

AL
Alan
16:54 11.02.2019.

Debeli mogu omršaviti ali glupi ne mogu opametiti i ružni se ne mogu proljepšati.

JO
josipsigur3
16:43 11.02.2019.

Debela je za tebe mis svemira!

CE
Cekercina
15:57 11.02.2019.

rugala se sova sjenici, hana za racun debljine za luciju a ima tonu sminke da usmjeri fokus od konjske vilice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije