Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedna u nizu

Halle Berry u vezi s francuskim zavodnikom Olivierom Martinezom

halle berry
Foto: pixsell
1/3
09.09.2010.
u 09:54

Glumica poznata po lošem odabiru muškaraca viđena je u Parizu u zagrljaju poznatoga francuskog zavodnika, glumca Oliviera Martineza.

Ako je vjerovati pisanju časopisa People i objavljenim fotografijama, glumica Halle Berry (44) i francuski glumac Olivier Martinez (44) u strastvenoj su ljubavnoj vezi. Par koji se upoznao na nedavnom snimanju filma "Dark Tide" viđen je u romantičnoj šetnji Parizom. Svjedoci kažu da su se glumci ponašali poput dvoje ljubavnika, a Martinez lijepu Halle za rastanak nije prestajao ljubiti.

- Hodali su zagrljeni, a na rastanku su se poljubili iza ugla, potvrdio je jedan od slučajnih svjedoka. Navodno su glumci cijeli dan proveli zajedno u razgledavanju Pariza na Martinezovu motoru, a kasnije na ručku u njegovu omiljenom restoranu. Oboje su poznati po svojim ljubavnim razočaranjima u privatnom životu. Halle nikako da pronađe muškarca koji će je usrećiti, dok je Olivier poznat kao veliki zavodnik u čijem su se zagrljaju našle mnoge ljepotice - Juliette Binoche, Mira Sorvino i  Kylie Minogue.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije