Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada je i službeno

Lijepa glumica predala papire za razvod braka

halle berry olivier martinez
Foto: LPRF/Press Association/PIXSELL
1/6
28.10.2015.
u 07:44

Par već nekoliko mjeseci ne živi zajedno, a sada je konačno potvrđeno da njihovu braku više nema spasa

Nakon samo dvije godine braka glumica Halle Berry odlučila se rastati od supruga Olivera Martineza. Par već nekoliko mjeseci ne živi zajedno, a sada je konačno potvrđeno da njihovu braku više nema spasa.

TMZ piše da je Halle već predala papire za razvod, a s obzirom na to da je par potpisao predbračni ugovor, problema oko podjele imovine neće biti. 

Bračne nevolje započele su još prošle godine nakon incidenta na aerodromu u Los Angelesu. Naime, tada je Oliver, koji inače ima naglu narav, bacio dječju sjedalicu na zaposlenika zračne luke.

Preko toga Halle očito nije mogla prijeći pa je za dobrobit njihova zajedničkog djeteta odlučila okončati brak. – Teška srca donijeli smo odluku o razvodu. Nastavljamo dalje odvojeno, međusobno se poštujući, uz zajedničku usredotočenost na ono što je najbolje za našeg sina – objavili su Halle i Oliver u priopćenju. 

Par ima dvogodišnjeg sina Macea, a iz  braka s manekenom Gabrielom Aubryjem glumica ima i sedmogodišnju kćer Nahlu.  

>>Kraj ljubavi: Halle Berry i Olivier Martinez više ne žive zajedno

>>Halle Berry bijesna: Nezaposlenom bivšem plaća doktora, teretanu, namještaj...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije