Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
francuski šarm

Halle Berry pokazala svima koliko je zaljubljena u Oliviera Martineza

halle berry
Foto: pixsell
1/5
25.10.2010.
u 08:55

Halle Berry i francuski glumac Olivier Martinez čvrsto su se držali za ruke prilikom svog prvog javnog izlaska na glamurozni humanitarni bal u Los Angelesu.

Glumci Halle Berry (44) i Olivier Martinez (44) i službeno su se svijetu pokazali kao par! U vezi su od srpnja ove godine, no do sada su na raznim lokacijama svijeta uhvaćeni samo objektivom paparazza. No u subotu su, čvrsto se držeći za ruke, došli na humanitarni bal u Los Angelesu i, pozirajući fotografima, potvrdili da se vole. Štoviše Halle je, uhvativši ga za vrat, rekli bi stručnjaci za govor tijela, pokazala da je bivšeg dečka pjevačice Kylie Minogue i francuskog zavodnika ipak uspjela zauzdati.

Tako je poslije dva propala braka i niz neuspjelih ljubavnih veza Halle barem nakratko sretna. Majka dvogodišnje Nahle početkom godine prekinula je petogodišnju vezu s manekenom Gabrielom Aubreyem, ocem njezine kćeri. Prije Gabriela Halle je bila u braku s igračem bejzbola Davidom Justiceom, od kojeg se razvela 1997. Opet se udala 2001. za glumca Erica Benéta i razvela se 2005. Nedavno je izjavila: “Želim pravu ljubav i sigurna sam da ću je naći!” A sada joj se to i dogodilo s Olivierom Martinezom, koji je dosad, osim s Kylie, bio u vezi s Rosie Huntington Whitely i Juliette Binoche.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije