Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u sarajevu

Halid Bešlić na koncertu nastupio s unukom Lamijom (9), a ugostio i obožavateljicu iz Španjolske

Sarajevo: Veliki koncert Halida Bešlića u dvorani Zetra
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/11
12.03.2023.
u 13:32

Halid je na pozornicu došao s unukom, a zatim je i ona stala za mikrofon s pratećim vokalima. Nešto kasnije na pozornicu je pozvao i obožavateljicu Lauru Marin.

Glazbenik Halid Bešlić (69) sinoć je održao koncert u Zetri u Sarajevu kojim je oduševio obožavatelje. Halid je napunio dvoranu, a obožavatelje je oduševila i pozornica u obliku baklave. Bešlić je koncert otvorio pjesmom 'Dvadesete', a onda su hitovi samo nizali. 'Ja bez tebe ne mogu da živim', 'Sviraj nešto narodno', 'Iznad Tešnja', samo su neki od hitova koje je zapjevao, piše avaz.ba.  Obožavatelje je oduševilo i to što je na pozornici imao neke goste, a posebno su se istaknule njegova unuka Lamija te njegova obožavateljica iz Španjolske Laura Marin

Halid je na pozornicu došao s unukom, a zatim je i ona stala za mikrofon s pratećim vokalima. Nešto kasnije na pozornicu je pozvao Lauru s kojom je zapjevao 'Moj dilbere' i 'Miljacku'. Nakon ove pjesme glazbenik je Lauri prepustio pozornicu, a ona je zapjevala 'Pusti, Pusti Modu' Zdravka Čolića.

Foto: Armin Durgut/Pixsell

Inače, Laura je velika Halidova obožavateljica te se oduševila glazbenikovim pozivom. U Sarajevo je došla u petak u društvu majke.

- Put iz Galicije je trajao 24 sata. Već na letu iz Frankfurta, u avionu sam čula ljude koji pričaju bosanski. Srce mi je bilo puno. Kad sam sletjela u Sarajevo, vidjela sam natpise ‘carina’ i BiH i znala sam da je to to. Ovo je ispunjenje moje želje koja traje devet godina - rekla je Španjolka koju je glazbenik zamijetio nakon njezinih videa na društvenim mrežama u kojima je pjevala. Jedna od pjesama kojom je posebno privukla pozornost jest i 'Prvi poljubac' koja ima sedam tisuća pregleda na Instagramu.

Inače, euforija oko ovog koncerta BiH je tresla tjednima, a karte su bile rasprodane puno prije nastupa. Obožavatelji iz cijele države došli su u subotu navečer u sarajevsku Zetru kako bi uživali u Bešlićevim hitovima. Dodajmo i da je Bešlić svoj posljednji veliki koncert u Sarajevu  imao je 2013. godine na stadionu Koševo.

Podsjetimo i da je Halid ponosni djed dvoje unuka koji su rođeni 2014. godine. Halidov sin Dino dobio je blizance koji nose imena Lamija i Belmin Kan. Glazbenik je u nekoliko intervju istaknuo koliko ih voli te koliko voli provoditi vrijeme s njima, a nastup malene Lamije s njim u Zetri ne čudi ni zbog toga što je malena već gostovala u njegovom spotu.

Naime, Lamija se može vidjeti u spotu za pjesmu 'Taman je' objavljenu prije nekoliko godina. Radi se o snimki koju je snimila njena mama dok je Lamija pjevala, a ponosnog djeda toliko je to raznježilo da je zamolio režisera da taj dio ukomponira u spot. 

VIDEO Mojmira Pastorčić otkrila što se dogodilo u RTL Direktu: 'Nemam bjesnoću, nije me ugrizao Vučko'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije