Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavne cure

Kendall Jenner uz prijateljicu u dobru i u zlu!

kendall jenner
Foto: Instagram
1/4
08.05.2015.
u 18:02

Da su djevojke zajedno u dobru i zlu, pokazala je Baldwin na svom Instagramu. Mlada je ljepotica, naime, slomila stopalo

Slavna Hailey Baldwin bavi se manekenstvom. Kći glumca Stephena Baldwina, 18-godišnjakinja, najbolja je prijateljica poznatije Kendall Jenner.

Da su djevojke zajedno u dobru i zlu, pokazala je Baldwin na svom Instagramu. Mlada ljepotica je, naime, slomila stopalo.

Kod doktora ju je vozila prijateljica Kendall. Hailey je stopalo slomila na putu do aerodroma. Pala je, no nije se odmah obratila doktoru. Nakon što ju je noga sve više boljela, odlučila je otići na pregled, a tu je uskočila Kendall.

>>Kendall Jenner navodno progovorila o očevoj promjeni spola

>>Seksi pjevačica pokazala bivšem što je izgubio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije