Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istinita priča

H. Panettiere glumi studenticu osuđenu na 26 godina zatvora

'Actress Hayden Panettiere arrives at the 66th annual Golden Globe awards in Beverly Hills, California January 11, 2009.     REUTERS/Lucy Nicholson (UNITED STATES)'
'LUCY NICHOLSON'
22.09.2010.
u 18:51

Radnja filma u kojem Hayden tumači glavnu ulogu vrti se oko zločina koji je 2007. potresao Ameriku i Veliku Britaniju.

Nakon uloge u hit-seriji “Heroji” u kojoj je glumila slatkicu Claire Bennet, navijačicu kojoj je podarena moć samozacjeljivanja, Hayden Panettiere okušat će se u puno zahtjevnijoj i mračnijoj ulozi, u filmu snimljenom prema istinitom događaju. Dvadesetjednogodišnja glumica kojoj je uloga u Herojima donijela svjetsku slavu glumit će Amandu Knox, američku studenticu koja je 2007. godine brutalno ubila svoju cimericu Britanku Meredith Kercher.

Na audiciji za ulogu koja je zbog svoje težine privukla mnoga slavna imena Hayden je u vrlo oštroj konkurenciji potukla Kristen Stewart, Lindsay Lohan, Megan Fox i druge. Film će se snimati prema scenariju Wendy Battles koja je svoje znanje iz kriminalistike istesala pišući za serije “CSI New York” i “Zakon i red”, a premijerno će biti prikazan na američkoj televiziji iduće godine. Amanda Knox, koja je u vrijeme ubojstva koje se zbilo u Italiji imala 20 godina, u prosincu je osuđena na 26 godina zatvora, dok je njezin sudionik i bivši dečko Raffaele Sollecito dobio 25 godina. Par je ubojstvo, u kojem je bilo i seksualnog nasilja, počinio uz pomoć sitnog dilera Rudyja Guedea koji će iza rešetaka provesti 16 godina.

Svi članovi zločinačkog trojca tvrde da su nevini te su podnijeli žalbe. Prema policijskom izvješću Knox, Sollecito i Guede napali su Kercher u njezinu domu i ubili je prerezavši joj vrat nožem. Zločin su pokušali prikriti tako da izgleda kao da je studenticu ubio provalnik. Pronađena je poluodjevena u lokvi krvi. Iako je slučaj zatvoren, mnoge okolnosti ovog zločina i dalje su nerazjašnjene.



Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije