Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Gwyneth Paltrow: Brak mi je jako kompliciran!

gwyneth paltrow
pixsell
20.01.2011.
u 18:30

Nakon duge pauze tek se nedavno vratila na filmski set. Sve dotad bila je posvećena samo obitelji, suprugu i njihovu braku

Glumica Gwyneth Paltrow priznala je da ponekad izlazi ususret svojoj kćeri Apple pa joj je nedavno dopustila da ostane doma umjesto da ode u školu.

 Izbacili bi nas iz škole da su za to znali. Ali dopustila sam joj. Išle smo na ručak pa u centar za uljepšavanje i izvrsno se provele - priznala je majka šestogodišnje djevojčice i četverogodišnjeg sina Mosesa. Nakon duge pauze tek se nedavno vratila na filmski set. Sve dotad, rekla je za Good Housekeeping, bila je posvećena samo obitelji, suprugu i njihovu braku.

- Brak nije šala, nije lagan. Na njemu se treba raditi. Chris i ja imamo svoje uspone i padove i sve to na trenutke zna postati jako komplicirano jer se ipak moramo dogovoriti tko će upravljati daljinskim upravljačem. Ali ubrzo se i oko toga dogovorimo - kazala je glumica, supruga glazbenika Chrisa Martina i zvijezda filma "The country strong", a prenio The Press Association. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije