Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada je i potvrđeno!

Slavna pjevačica nakon razvoda ponovo ljubi

Gwen Stefani
Foto: DGRF/Press Association/PIXSELL
1/4
05.11.2015.
u 16:30

Gwen Stefani nedavno se razvela od Gavina Rossdalea nakon trinaest godina braka, a papire za razvod od pjevačice Mirande Lambert predao je i njen novi odabranik Blake Shelton

Šuškanja o novoj ljubavi u američkom Voiceu konačno su potvrđena. Naime, glasnogovornik pjevačice Gwen Stefani za US Weekly potvrdio je da pjevačica ljubi svog kolegu mentora Blakea Sheltona.

– Gwen i Blake su dugogodišnji prijatelji koji su nedavno počeli hodati – kazao je glasnogovornik. Nagađanja o njihovoj vezi započela su još rujnu tijekom snimanja nove sezone popularnog glazbenog showa The Voice. – Kemija je očigledna i svi na setu primjećuju da se počinju zaljubljivati – rekao je tada neimenovani izvor.

Gwen Stefani nedavno se razvela od Gavina Rossdalea nakon trinaest godina braka, a papire za razvod od pjevačice Mirande Lambert predao je i njen novi odabranik Blake Shelton. S bivšim suprugom Gwen ima i tri sina – devetogodišnjeg Kingstona, šetogodišnjeg Zumu i jednogodišnjeg Apolla.

>>Gwen Stefani našla novu ljubav nakon razvoda?

>>Braku presudili izvanbračno dijete, nevjera i gej skandal

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravednik80
Pravednik80
18:33 05.11.2015.

Kao da sam zabunom otišao na stranicu Glorije, a ne Večernjeg lista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije