Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjesmom protiv rata

Gustafi, Tomislav Goluban i Boško Petrović pjesmom dali podršku Ukrajini

ukrajina
Foto: Youtube (screenshot)
05.03.2014.
u 16:45

U izdanju diskografske kuće Spona objavljena je kompilacija pjesama "Pjesme za Ukrajinu" na kojoj se nalazi 15 pjesama

Hrvatski glazbenici pjesmom su odlučili dati podršku građanima Ukrajine. U izdanju diskografske kuće Spona objavljena je kompilacija pjesama "Pjesme za Ukrajinu" na kojoj se nalazi 15 pjesama.

- Kompilacija nije zamišljena kao potpora ovoj ili onoj političkoj opciji, jer o tome će se najbolje izjasniti sami Ukrajinci nakon što im se omoguće slobodni izbori. To će biti prilika da sami odluče o sudbini svoje zemlje, nadamo se bez manipulacija korumpiranih političkih vođa i bez pritisaka izvana. Ideja ove kompilacije je da običnim, malim ljudima da do znanja da u svijetu postoji netko tko razumije njihove probleme - kažu tvorci kompilacije.

Tomislav Golubav i Boško Petrović, Afion, Gustafi, Gretta, Kopito i Dosh Lee samo su neki od glazbenika koji su svojim glazbenim umijećem željeli upozoriti kako rat i destrukcija najgori mogući razvoj događaja koji nikome nije i neće donijeti ništa dobroga.

>>Đoković: Zaustavite rat u Ukrajini i donesite mir!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije