Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Guranje bala sijena novi je zadatak, a dvoje kandidata ne sudjeluje u izazovu. Evo i zašto

Život na vagi
Foto: RTL
1/4
18.04.2017.
u 14:36

Timovi guraju bale sijena kako bi osvojili imunitet i u ovom zadatku treneri će postati suci, ali protivničkom timu.

Jutro nakon što je Mario napustio kuću, kandidate showa "Život na vagi" dočekao je novi zadatak, Veliki izazov – guranje bala sijena. Današnji je zadatak kandidatima najvažniji je do sada jer će timovi gurati bale sijena kako bi osvojili imunitet.

Pobjednički tim je onaj čiji se igrači svi izredaju, a prvi stignu do cilja. S obzirom na to da je Vlatka imala jake migrene, a Mirjana problem s kralježnicom, one će preskočiti ovaj izazov.

„Vlatka bi nam dobro došla u ovom izazovu jer je uporna i snažna, no morat ćemo bez nje!“ kazao je Vedran. „Htjela bih se natjecati, no sigurna sam da bi me ukliještila kralježnica, a Mario me iz predostrožnosti ne pušta“, objašnjava Mirjana.

U ovom Velikom izazovu Marijana Batinić je napomenula da će treneri postati suci, ali protivničkom timu. Naizgled lak zadatak za neke je postao pretežak te ga nisu mogli izvršiti do kraja.

Po prvi put težina bi, u ovom izazovu, mogla postati prednost. Koji je tim u Velikom izazovu pobijedio te svojom pobjedom osigurao dominaciju i kakvi su kandidati bili na treningu, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji ''Život na vagi'' u 20.10 na RTL-u!

 

 

>>Kandidati su morali jesti pizzu, a Gabi se rasplakala nakon vaganja

>>Jedan izbačeni kandidat se vratio u kuću. Evo što je vaga pokazala kad je opet stao na nju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije