Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pop - rock bend

Premijerno poslušajte - Grupa Republika objavila novi singl

republika
Foto: Screenshot
1/2
19.05.2015.
u 09:35

Grupa Republika nekoliko mjeseci nakon prvog singla objavljuje novu pjesmu "Sladak par". Bend i u drugoj pjesmi ostaje vjeran svom stilu, a singl potpisuje pjevač Dubravko Đuričić

Grupa Republika nekoliko mjeseci nakon prvog singla objavljuje novu pjesmu "Sladak par". Bend i u drugoj pjesmi ostaje vjeran svom stilu, a singl potpisuje pjevač Dubravko Đuričić. Široj publici su se predstavili krajem prošle godine sa singlom "Nema više vremena", a sa snimanjem autorskih pjesama su krenuli početkom 2013. godine.

Zvuk Republike komentirali su i sami dečki iz benda: - Grupa Republika nastala je na zasadima punka, no punk usmjerenje oblikujemo i pop te rock bojama. U konačnici se deklariramo kao pop-rock-punk bend. Pjesme su nam energične i nerazblaženo pjevne u kojima se osjeća emotivno poštenje, a tekstovi su nam obojani cinizmom i ironijom, te vrlo senzibilni, pisani kao odjek svakodnevnih situacija, kazali su.

Republika su Dubravko Đuričić (vokal i gitara), Matija Obradović (gitara), Filip Križan (bas gitara) i Ivo Baričević (bubanj).

>>Lijepa glumica i njen partner tajno se vjenčali u Gradskoj vijećnici u Zagrebu

>>Domaća glumica postala prvi put majka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije