Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Grupa INDIGO – dance pop iznenađenje iz radionice Buljana i Ninčevića!

Foto: Tomislav Krištofić
1/5
04.04.2018.
u 12:00

INDIGO čine Katarina, Shaun i Luka, a publici se po prvi puta predstavljaju s pjesmom „Utopija“!

Još jedno glazbeno iznenađenje stiže nam iz radionice jednih od najplodonosnijih domaćih autora, Mire Buljana i Nenada Ninčevića. INDIGO čine Katarina, Shaun i Luka, a publici se po prvi puta predstavljaju s pjesmom „Utopija“!

Trojac je surađivao na nekoliko različitih glazbenih projekata iz čega je proizašla ideja o osnivanju benda. Spletom okolnosti, upoznaju poznatog hrvatskog autora Nenu Ninčevića koji je, nakon što mu je predstavljena vizija benda, vidio njihov potencijal, volju i strast za glazbom te pristao na mentorstvo.

Već na prvom sastanku s dva renomirana imena hrvatske glazbene scene, Buljanom i Ninčevićem, bilo je vidljivo u kojem smjeru će se razvijati daljnja suradnja te je projekt dobio "glavu i rep".  Zatvaraju se u studio i mjesecima pomno rade na materijalu i pjesmama što je rezultiralo slatkom brigom - koju pjesmu odabrati za singl prvijenac. Odluka je jednoglasno pala na „Utopiju“.

Spot za prvijenac "Utopija" sniman je pod redateljskom palicom Darija Radusina čija se kreativnost savršeno uklopila u viziju benda. Samo snimanje trajalo je napornih 15 sati te se odvijalo na dvije lokacije u gradu Zagrebu. Svoj doprinos finalnom izgledu spota dali su i poznati hrvatski dizajner Anthony Avangard, stilisti Mate Rončević i Ivana Pavić, vizažistica Petra Sever i hair stylist Edin Zahirović.

Vesela i pjevna „Utopija“ već nakon prvog slušanja ulazi u uho, a simpatična ekipa iz benda pravo su osvježenje za hrvatsku glazbenu scenu. Susret s publikom neizmjerno ih veseli i nestrpljivo iščekuju prve reakcije. Za sve one koji nakon prve pjesme požele još, bend poručuje da su nove pjesme već u pripremi.

Komentara 1

Avatar megatronman
megatronman
13:45 04.04.2018.

Indigo?! Postojala je grupa tog imena prije 20-25 godina. Postoji desetak DJ-a. Mogli su biti originalniji osim ako ovi novi nisu sljednici starih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije