Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Grupa Bang Bang odlučila je začiniti 65. Zagrebački festival s pjesmom "Papar i sol"

Grupa Bang Bang
Foto: Promo
08.01.2018.
u 12:17

Spot za pjesmu ˝Papar i sol˝ potpisuje dvojac Raul Brzić i Ljubo Zdjelarević kojima je ovo već sedmi spot za grupu Bang Bang.

Nakon što su nam uz pomoć Saše Antića objasnili "Kako stoje stvari", Bang Bang novom pjesmom daje nadu kako različitosti zajedno ipak mogu opstati.

"Nakon ljeta i najezde meteoroloških pjesama na hrvatskim top listama, Bang Bang započinje novi trend začinsko-gastronomskih pjesama" - u šali objašnjava autor pjesme Hrvoje Prskalo te dodaje - "s prošlim singlom napravili smo mali izlet i dotakli se društveno angažiranih tema. Pjesma "Papar i sol" nije isključivo ljubavne tematike. Poanta je da ljudi suprotnih karaktera i svjetonazora mogu funkcionirati i opstati kako u politici i ostalim društvenim sferama tako i u ljubavnim odnosima. Bitan je balans i kompromis."

Spot za pjesmu ˝Papar i sol˝ potpisuje dvojac Raul Brzić i Ljubo Zdjelarević kojima je ovo već sedmi spot za grupu Bang Bang.  

 

˝Ljubo i Raul prvenstveno su naši dobri prijatelji s kojima volimo surađivati i stvarati spotove. Trudimo se snimati glazbu i spotove koja nas izdvaja od ostalih. Volimo eksperimente i izazove tako da već sada razmišljamo kako bi nam mogao izgledati sljedeći spot. Spot za pjesmu ˝Papar i sol˝ stavlja naglasak na razlike i suprotnosti, a cijelu priču naglasili su stajling (BiteMyStyle Fashion design), šminka (Ivana Bilandžija-Billy) i neobične perike (Katica Topčić- Fabula De Forma)˝- ističe pjevačica benda Lara Antić Prskalo.

S pjesmom ˝Papar i Sol˝ bend će se 26.siječnja po treći put predstaviti na 65. Zagrebačkom festivalu. Prvi nastup na festivalu bio je 2015. godine kada je bend nastupio s pjesmom ˝Imam˝.

˝Imam˝ nam je otvorila mnoga vrata i to je pjesma koju na našim koncertima publika želi čuti više puta . Upravo ta pjesma i nastup na Zagrebačkom festivalu, približio nas je široj publici. Velika je čast, za sve glazbenike koji sudjeluju nastupiti na jednom takvom festivalu i svirati uživo uz direktan televizijski prijenos. Činjenica da se već treću godinu vraćamo na festival, najbolje govori koliko nam je lijepo i ugodno.˝ zaključuje Lara.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije