Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opća opasnost

Grudnjaci vatrenih obožavateljica letjeli na pozornicu

opća opasnost (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/6
30.06.2013.
u 18:38

Članovi županjskog rock banda na čelu s Perom Galićem razgalili tisuće posjetitelja i priredili koncertni spektakl

Članovi županjskog rock sastava Opća opasnost nakon urnebesnog koncerrta pred tisućama posjetitelja pokazali su se najvećom koncertnom atrakcijom đurđevačke Picokijade, inače najveće turističke manifestacije kontinentalne Hrvatske.

Kada su iza ponoći kročili na scenu, frontman Pero Galić, te ostali članovi banda, bubnjar Josip Kamenski – Kameni, gitaristi Slaven Živanović – Žiža, Vlado Soljačić – Sojka, Igor Kolić i Branimir Jovanovac na klavijaturama od starta su uzavreli atmosferu, a koja je kulminirala tijekom izvođenja pjesama Uzalud sunce sja, Mjesečar, Tvoje ime čuvam i Pobjego sam, kada su na binu letjeli i grudnjaci vatrenih obožavateljica. Jedan je kao suvenir između svojih činela razapeo bubnjar Kameni. U svakom slučaju Opća opasnost je opravdala epitet jednog od najpopularnijih domaćih rock sastava priredivši još jedan upečatljiv i pamtljiv koncertni spektakl.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije