Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na daleku turneju

Grdović se boji zrakoplova, ali leti u Australiju s Duškom Lokinom

grdović
Duško Jaramaz/Pixsell
07.01.2013.
u 16:00

– To je kao da sam pomorac, tako mi nekad izgleda posao. Uvijek okolo, uvijek na putu… I onda me netko pita odakle mi mercedes, a pojma nemaju koliko sam u životu radio. U inozemstvu dobijem i inspiraciju.

Jedva čekam da vidim svoje prijatelje u Australiji, ali teško mi pada taj put. Teško je i Brankici, i materi, i maloj Sari… Rekao sam joj da ću se vratiti za deset dana, a neće me biti četrdeset. Nisam joj imao srca reći, ali mislim da je i njoj ovako lakše, kaže pjevač Mladen Grdović koji uskoro kreće na australsku turneju, i to 11. put. S njim putuje i njegov sastav Romantic te Duško Lokin, koji je ovaj put menadžer.

– To je kao da sam pomorac, tako mi nekad izgleda posao. Uvijek okolo, uvijek na putu… I onda me netko pita odakle mi mercedes, a pojma nemaju koliko sam u životu radio. U inozemstvu dobijem i inspiraciju. Napisao sam “Tu je moj dom” i “Nije u šoldima sve” u hotelskoj sobi u New Yorku – priča. Smanjio je, kaže, bevandu i sve što mu u životu škodi za 80 posto.

– Ne pušim i ne drogiram se, sretan sam čovjek, jedino sam zaražen glazbom.

Vozio je, kaže, automobil par puta na dosadašnjim turnejama u Australiji. Teško se navikavao, ali i odvikavao od vožnje “krivom” stranom ceste kad bi se vratio u Hrvatsku. No za njega to nije najgora stvar.

– Najgore mi je letjeti avionom. Bojim se još uvijek kao malo dijete, nikako se toga ne mogu riješiti. Svi zaspu, a ja gledam oko sebe – priča Grdović koji je nekoliko puta u Sydneyu pjevao na vjenčanjima, a na jednoj turneji u Kanadi pjevao je i na Thompsonovu vjenčanju. I to je jurio s koncerta na pir. – Padne li avion, bacite za mene samo jedan cvijet u more – našalio se na kraju Mladen Grdović.

Ključne riječi

Komentara 7

GA
gary1
19:44 07.01.2013.

prijatelju, popij koju i nema straha

BR
brodludjaka
20:44 07.01.2013.

Nikad ne znaš što će biti sa avionom. Mozda se čovjek i ne vrati. Nikakva šteta. Ako pak dodje, onda ga oderati po džepu da plati dug drzavi koju obožava tolike godine do beskraja i za koju je kako kaze tako puno dao. Malo poreza u drzavni budžet ne bi škodilo.

DU
Dudek
18:33 07.01.2013.

Molim Vas gospodine Grdoviću da se javite Liniću radi poreza. Sve što se zaradi na crno u dijaspori mora se porez platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije