Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar početak godine

Grdović sasvim trijezan ušao u Novu godinu

Mladen Grdović
Pixsell
01.01.2010.
u 15:55

Novo lice zadarskog pjevača nije oduševilo publiku kojoj je pjevao na ispraćaju Stare godine u Splitu u jednom restoranu jer su rekli kako im je zanimljiviji Grdović koji nije trijezan.

Iako je do ranog jutra zabavljao publiku u restoranu Sky u Splitu, Mladen Grdović na Novu se godinu prijepodne prošetao splitskim ulicama svjež. Novi način života, u kojem navodno alkohol više ne može ni primirisati, nije baš oduševio Grdovićevu publiku, koja je s njegovim hitovima ušla u Novu. Trijezan Mladen, kažu mnogi, nije im tako zabavan kao kad popije koju čašicu bevande pa se nisu pretjerano zabavili uz zadarskog pjevača koji je okrenuo novu stranicu u svom životu.

Komentara 2

PE
petrovve
16:49 01.01.2010.

A koje publike,umjesto da ga drze sto dalje od alkohola,njima je zabavniji kad se opija...Heheh koji licemjernici.Grdovicu jeb.takvu publiku.alkohol ubija ljude kao svaka druga droga.

DA
Danny
17:44 01.01.2010.

Ama što ne ostavite čovika na miru. Ako popije u novinama, kada ne popije opet. Ka da se nema o čemu pisat???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije