Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskren

Grdović priznao: Varao sam bivše, a
 i suprugu Brankicu

'14.09.2013., Zagreb - Koncert Mladena Grdovica na RujanFestu 2013 u West Gateu. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL'
'Grgur Zucko/PIXSELL'
17.09.2013.
u 10:10

Glazbenik priznaje da je slab prema ženama, ali sad se smirio i ne švrlja više. Brankica mu oprašta sve.

Prije nastupa na Rujanfestu Mladena Grdovića (55) pitali smo može li odoljeti silnim ženama koje mu uza zavodljiv ples namiguju iz publike, a on nam je otvorio dušu o svojim nevjerama. – Slab sam prema ženama. Takvi smo mi pravi muškarci. Varao sam suprugu Brankicu. Varao sam i sve svoje bivše djevojke, ali s vremenom sam se smirio – rekao je s vragolastim osmijehom "kralj bevande".

Supruga Brankica (44) sve mu je oprostila pa i prihvatila kćer Saru (10) koju je dobio 2003. godine s bivšom manekenkom Eminom Šimurinom (29).

Vidno umoran, požalio se kako ga je iscrpila ova godina. Naime, u svibnju mu je policija pokucala na vrata i uhitila ga zbog obiteljskog nasilja. Pijan je vikao na Brankicu koja ga je prijavila pa se tjedan dana dobrovoljno liječio u zadarskoj bolnici na Odjelu psihijatrije. Tada je rekao da mu je u ustanovi super te da su ondje ljudi pametniji od onih na slobodi. Prije izlaska na pozornicu nije se "družio" s omiljenom bevandom nego mineralnom vodom.

– Volim popiti kao i svi drugi. Ali odlučio sam reći zbogom bevandi. Neće se više nitko na moj račun smijati. To moju Branku i majku najviše boli. Kad neki o meni pišu ružne stvari, one mi dolaze suznih očiju i pitaju je li istina da sam to napravio – rekao je Grdović.

Osim pjesmom, fanove na Rujanfestu zabavljao je i pričama o neugodnostima koje je imao kad je bio "pod gasom":

– Zaustavio me policajac na Pagu jer sam brzo vozio. Zamolio me je da pušem alkotest, a ja nisam čuo što mi je rekao pa sam ga pitao: "Gospodine, u što vi to želite da ja pušem?"

Nije otkrio jesu li ga promili alkohola u krvi taj put "zaribali" kao u travnju ove godine kada se s 2,45 promila alkohola u krvi jaguarom zabio u betonski stup nedaleko od svoje kuće.

>>Mladen Grdović i Neno Belan raspalili publiku na Rujanfestu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije