Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski festival

Grdović bez "tjelohranitelja", Rozga pustila suzu

splitski festival (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/8
03.07.2011.
u 10:35

Nemam večeras tjelohranitelje, sutra mi dolaze "tjelohranitelji", moja Sara i moja Brankica, rekao nam je popularni i Splićanima uvijek drag Mladen Grdović.

Bez nekog pretjeranog uzbuđenja, jer svi čekaju "veliko" finale, protekla je na Prokurativama druga, izlučna večer 51. Splitskog festivala koju nisu, kao prvu, obilježili prekidi zbog kiše.

- Nemam večeras tjelohranitelje, sutra mi dolaze "tjelohranitelji", moja Sara i moja Brankica, rekao nam je popularni i Splićanima uvijek drag Mladen Grdović.

Najveću pozornost u back stageu plijenile su dvije bivše "magazinke", Jelena Rozga i Ivana Kovač, istinske prijateljice što je na našoj estradi prava rijetkost.

- U stilu skladbe koju pjevam , "Razmažena" koja je vrlo vesela, imam i ovu roza haljinu, kazala nam je prelijepa Jelena Rozga. A, onda je u vrlo emotivnom trenutku, kad joj je prišla desetgodišnja Tonija i zamolila autogram, "pukla" i pustila suzu. Zagrlila je djevojčicu i nakon što je "došla sebi"rekla kako je zbog takvih poput male Tonije na estradi gotovo petnaest godina.

Prava "rasna" Dalmatinka, Ivana Kovač u decentnoj i atraktivnoj bež kreaciji sa štiklama visokim, otkrila nam je, 14 centimetara, na Prokurativama je besprijekorno otpjevala skladbu "Ako dođem pameti".

Tata Mišo stalno je, kaže, zove i šalje poruke. Žao mu je što u bolnici nije mogao gledati njezin nastup na drugoj večeri, jer televizija prenosi samo finale. Mišo se dobro oporavlja, Hvala Bogu, veli Ivana, njegova vjera i uzdanica.

Marijan Ban nije bio baš pričljiv s novinarima. Pod arkadama na Prokurativama pio je s društvom kavu i tek izustio kako dogovara izlazak novog albuma. Nema velikih planova, živi u stilu dan po dan. danas je ovdje, sutra tko zna gdje...

Jole se na pozornici pojavio s "masnicom" na licu i prijateljem koji je "glumio" ženu. Pjesma kao "predstava". Estradnjaci znaju da performancea nikad dosta...

Komentara 9

DU
Deleted user
13:10 03.07.2011.

majko moja ! koje smeće od društva !

BG
bijesna glista
14:39 03.07.2011.

Hm Splite mooooojjj. To nije više festival, nego jad, - bez uvrede. Bolje bi bilo da je kiša češće padala.

Avatar sultan46
sultan46
11:16 03.07.2011.

Sta ce ovome tjelohranitelji?? ustvari tko je on,,ja nikada niti ga vidio niti cuo za njega,,komentiram samo ovo radi te izreke,,dosao bez tjelohranitelja,,,A da moja tetka luca dosla nama juce u posjetu i isto bez tjelohranitelja.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije