Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rock atrakcija

Gradski prijevoz je besplatan uz ulaznicu za koncert Peppersa

'US singer Anthony Kiedis (R), drummer Chad Smith and their band Red Hot Chili Peppers present their latest album \'I\'m With You\' in a concert at E-Werk in Cologne, Germany, 30 August 2011. The conc
Foto: 'Oliver Berg/DPA/Pixsell'
1/3
25.08.2012.
u 12:00

Vrata Hipodroma na dan koncerta otvaraju se u 16 h za fan pit vlasnike ulaznica, a pola sata kasnije za ostale

Od velikog rock spektakla kojim će vatreni Red Hot Chili Peppersi prvi put \"zapapriti\" našoj publici, dijele nas samo četiri dana, a na Hipodromu se već ove srijede počela slagati pozornica koja će u ponedjeljak dobiti svoj konačan oblik.

Akcija \"Nemoj piti i voziti\"

Impresivna pozornica okrenuta je prema Bundeku to jest prema Aveniji Većeslava Holjevca. Ispod nje smješten je hot pit za koji su karte u rekordnom roku pokupovali najveći obožavatelji grupe. Glavni ulaz na Hipodrom je iz ulice Joszefa Antalla, odnosno s južne strane hipodroma.

Odmah na ulazu svoje ulaznice mogu preuzeti i svi vlasnici web ulaznica. Karata za tribine na kojima su predviđena sjedeća mjesta također su rasprodane dok ulaznica za travnjak još ima u prodaji, a cijena im je 350 kuna. Ulaz u fan pit u srijedu će otvoriti svoja vrata već u 16 sati, a ulazak ostale posjetitelje predviđen je za 16.30 sati.

U 19 sati na pozornici će se pojaviti predgrupa AAAK, sat vremena poslije njih publiku će prodrmati 2Cellos, a glavne zvijezde svoj nastup počinju u 21.30 sati.

Na tribinama i travnjaku te u hot pitu smješteno je ukupno deset barova, a za sve vozače dobra je vijest što im Tuborg u suradnji sa ZET-om osigurava besplatan gradski prijevoz pa ne moraju razmišljati hoće li uz omiljeni bend uživati uz čašicu soka.

Dojmljivi zvučni i videoefekti

Posjetitelji će tako moći besplatno koristiti javni gradski prijevoz uz predočenje ulaznice za koncert. Zagrebački će javni prijevoz za posjetitelje biti besplatan od 18 sati na dan koncerta u srijedu 29. kolovoza pa do 6 sati ujutro sljedećeg dana. Ta inicijativa omogućit će bezbrižnu cjelonoćnu zabavu te siguran povratak kući.

Kako bi Anthony Kiedis i ostatak benda u sklopu turneje \"I\'m with you\" ostavili što bolji dojam na publiku potrebna im je i mala pomoć vizualnih efekata zbog čega će na pozornici biti postavljena tri velika videozida. Čak 25 kamiona angažirano je za transport opreme, a sami dečki nisu imali velikih zahtjeva tijekom svog boravka u Zagrebu. Iz Adria entertainmenta kažu kako su se dečki pokazali jako skromnima što je iz njihova iskustva i slučaj sa zvijezdama ovakvoga kalibra.

Kako bi rockere upoznali s našom gastronomskom ponudom organizatori će ih ponuditi našim delicijama: slavonskim kulenom, paškim sirom, dalmatinskim pršutom te zagorskim štruklama.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
tonkica
20:38 25.08.2012.

-.- ali bitno je da je inace zetova karta 15 kn, u jednom smjeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije