Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadba godine

Kim Kardashian i Kanye West službeno vjenčani

Kim Kardashian
Foto: Instagram/Giancarlo Giammetti
1/14
24.05.2014.
u 20:52

Kim Kardashian i Kanye West bračne su zavjete izmijenili u Firenci u tvrđavi Belvedere čiji su najam platili 300 tisuća eura

Kim Kardashian i Kanye West od danas su službeno vjenčani, prenosi Time.

Hoće li to zaista biti treća sreća za udavaču Kim Kardashian ne možemo znati, no omiljena reality zvijezda današnje je vjenčanje s reperom Kanye Westom pripremala kao da joj je prvo i posljednje.

Bračne zavjete izmijenili su u Firenci u tvrđavi Belvedere čiji su najam platili 300 tisuća eura, a da sve ostane u najstrožoj tajnosti zaprijetili su gostima i radnicima novčanom kaznom od 5 milijuna eura! Posao je obavio Rich Wilkerson Jr., pastor iz North Miamija.

Jedan svjedok rekao je da se Kanye ponašao nervozno kao pravi mladoženja.

- Bilo je smiješno kako je bio nervozan - rekao je svjedok.

- Jutros je bio sav nasmiješen, no s vremenom je postajao nervozniji.

Gosti su dakako morali predati svoje mobitele kako bi se spriječilo fotografije s vjenčanja procure na društvene mreže i u medije.

Nešto opuštenije bilo je ipak sinoć na pred-partiju koji je uz veliki prasak i vatromet održan u francuskom dvorcu Versailles. Vjerojatno su se ugledali na zabave koje je priređivao omiljeni američki književni lik velikog Gatsbya, a da dekadencija bude na nivou pobrinuo se mladoženja.

Kao iznenađenje za buduću suprugu Kanye je pozvao pjevačicu Lanu Del Ray koju ova obožava. Lana je otpjevala svoj veliki hit "Young And Beautiful", naslovnu pjesmu iz kino hita o Gatsbyju.

Na svadbi je 200-tinjak gostiju, mahom bliskih prijatelja, a Firenca je izabrana za tu veliku svečanost jer je ondje začeta njihova kći North.

Popis gostiju također se čuva kao tajna, no procurilo je da su među uzvanicima i Will Smith, Oprah, Rihanna, Justin Bieber i naravno kum Jaz Z i njegova supruga Beyonce.

>>Kim i Kanyea čuvat će vojska, stiže im tri tisuće gostiju?

Komentara 1

LU
Lujo123
21:12 24.05.2014.

Gospodo iz VL - ima li u ovoj jadnoj zemlji ikoga zdravog (normalnog) koga zanimaju ove gluposti - kaj vi mislite?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije