Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kuhao iza rešetaka

Gordon Ramsay ostao šokiran lagodnim životom zatvorenika

gordon ramsay
pixsell
10.06.2012.
u 14:30

Zvijezda showa 'Paklena kuhinja' u britanskom je zatvoru snimao emisiju za svoj TV show i obučavao zatvorenike za buduću profesiju pekara kad izađu na slobodu.

Slavni britanski kuhar  Gordon Ramsay kojeg trenutno možemo gledati u glavnoj ulozi njegovog showa \'Paklena kuhinja\'  nije očekivao lagodan život iza rešetaka. Naime, popularni kuhar nedavno je snimao jednu epizodu svoje televizijske emisije u britanskom zatvoru i ostao šokiran lakoćom života zatvorenika i dokolicom koja vlada iza .

Gordon je u zatvoru Brixton obučavao 12 zatvorenika za buduću profsiju pekara kad izađu na slobodu.

- Nisam se pripremio za taj posjet, nisam uopće  očekivao da im je tako lako. Imaju puni komfor, a za večeru mogu birati između pet različith menija. Da ne povjeruješ! Mislio sam ga je to neka šala. Imaju satelitsku TV, DVD, fitness dvoranu. I bih rado da mogu trenirati svaki dan. Koja životna ironija - rekao je Ramsay i dodao:

- Iz zatvora sam izašao bijesan i osramoćen. Mislio sam da smo radišna nacija, ali kad vidim te ljude u zatvoru ništa mi više nije jasno. Zašto bi se oni potrudili izaći odande i raditi deset sati dnevno kad unutra imaju sve što požele i to bespatno, te ne rade baš ništa.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije