Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dite s mora

Goran Višnjić u SAD-u se bori protiv kitolova

goran višnjić
jurica galoić/pixsell
13.05.2010.
u 12:51

Šibenski glumac s hollywoodskom adresom suosjećajnost prema ugroženoj životinjskoj vrsti objasnio je svojim odrastanjem uz more.

Iako trenutačno ima mnogo ozbiljnijih privatnih problema, šibenski glumac s hollywoodskom karijerom Goran Višnjić uvijek nađe vremena za ugroženu životinjsku vrstu - kitove. Kao dugogodišnji član organizacije International Fund for Animal Welfare Goran je u Washingtonu ovih dana dao sve od sebe kako bi upozorio Amerikance, ali i svijet na problem kitolova.

- Cijelo svoje djetinjstvo proveo sam na moru i brodu - objasnio je američkim novinarima dr. Kovač svoju suosjećajnost prema ugroženim morskim sisavcima.

Prije nekoliko mjeseci Višnjić se s Pierceom Brosnanom u Washingtonu sastao s predstavnicima Bijele kuće i State Departmen­ta da bi visoke dužnosnike upozorio da se strožim zakonskim propisima zaštite kitovi te da se zabrani i kazni kitolov.

Ključne riječi

Komentara 3

MH
marko_hr
14:11 13.05.2010.

Njega briga za kitove isto koliko mene za to koji će biti Jacin nadimak..

OB
-obrisani-
16:22 13.05.2010.

Bolje neka plati alementaciju svome dijetetu

KI
kits
19:27 13.05.2010.

Ima više sućuti za kitove nego za vlastito dijete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije