Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Goran Višnjić vratio se u Hrvatsku i sprema se za pravu avanturu

Tom prigodom Višnjić će iz zraka najaviti program zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku na kojem već tradicionalno nastupaju i „Krila Oluje“.
27. lipnja 2019. u 18:57 3 komentara 1016 prikaza
Goran Višnjić
Foto: HV/Marinko Karačić
Pogledajte galeriju 1/2

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca u svijetu, Šibenčanin, Goran Višnjić letjet će s akrobatskom grupom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) 'Krila Oluje' u petak 28. lipnja za vrijeme njihovog trenažnog leta od Zemunika do Šibenika. Tom prigodom Višnjić će iz zraka najaviti program zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku na kojem već tradicionalno nastupaju i „Krila Oluje“.

Goran Višnjić u 'Hitnoj službi' NOVA SERIJA Deset godina nakon 'Hitne službe' Višnjić se vraća u liječničku odoru

Višnjić će se iz zraka istovremeno obratiti slušateljima Radio Šibenika i Radio Ritma oko 15 sati te tako najaviti program zadnjeg dana Festivala dan kasnije, u subotu, 29. lipnja kada će se festivalska zastava na ljetnoj pozornici spustiti na godinu dana i do 60. rođendana Festivala djeteta.

Pozdravni prelet „Krila Oluje“ i „Red Arowsa“ iznad Zadra 16 aviona Pozdravni prelet "Krila Oluje" i "Red Arowsa" iznad Zadra

Ideja za zajedničkim letom 'Krila Oluje' i Gorana Višnjića rodila se 2017. kada je za vrijeme snimanja filma General Višnjić posjetio 'Krila Oluje'. Od akrobatskih grupa Goran Višnjić je do sada letio sa akrobatskom grupom američke mornarice 'BlueAngels' , a leteći s 'Krilima Oluje' želi promovirati Hrvatsku vojsku te popularizirati poziv vojnog pilota.

Plazma keksi
PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH
Predsjednik Europske nogometne federacije podržao važan projekt u Hrvatskoj
Bambi
DRUŠTVENA SOLIDARNOST
Jedna od najvažnijih regionalnih konditorskih tvrtki ugradila je društveno poslovanje u svoju poslovnu filozofiju
  • dokrastavca:

    Jednu stvar nisam razumio... Hoce li Goran upravljati avionom ili ce letjeti u jatu kao putnik?