Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENSKI GLUMAC

Goran Višnjić vratio se u Hrvatsku i sprema se za pravu avanturu

Goran Višnjić
Foto: HV/Marinko Karačić
1/2
27.06.2019.
u 18:57

Tom prigodom Višnjić će iz zraka najaviti program zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku na kojem već tradicionalno nastupaju i „Krila Oluje“.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca u svijetu, Šibenčanin, Goran Višnjić letjet će s akrobatskom grupom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) 'Krila Oluje' u petak 28. lipnja za vrijeme njihovog trenažnog leta od Zemunika do Šibenika. Tom prigodom Višnjić će iz zraka najaviti program zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku na kojem već tradicionalno nastupaju i „Krila Oluje“.

Višnjić će se iz zraka istovremeno obratiti slušateljima Radio Šibenika i Radio Ritma oko 15 sati te tako najaviti program zadnjeg dana Festivala dan kasnije, u subotu, 29. lipnja kada će se festivalska zastava na ljetnoj pozornici spustiti na godinu dana i do 60. rođendana Festivala djeteta.

Ideja za zajedničkim letom 'Krila Oluje' i Gorana Višnjića rodila se 2017. kada je za vrijeme snimanja filma General Višnjić posjetio 'Krila Oluje'. Od akrobatskih grupa Goran Višnjić je do sada letio sa akrobatskom grupom američke mornarice 'BlueAngels' , a leteći s 'Krilima Oluje' želi promovirati Hrvatsku vojsku te popularizirati poziv vojnog pilota.

Ključne riječi

Komentara 3

DO
dokrastavca
01:52 28.06.2019.

Jednu stvar nisam razumio... Hoce li Goran upravljati avionom ili ce letjeti u jatu kao putnik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije