Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JEDAN POKUŠAJ

Goran Višnjić nastavlja hollywoodsku karijeru

Goran Višnjić
Pixsell
09.11.2009.
u 16:57

Nakon "Hitne službe" hrvatski glumac nije našao novu televizijsku ulogu te će se još jednom, nakon nekoliko ne pretjerano zapaženih uloga, pokušati probiti na filmu.

Nova prilika za Višnjića da stabilizira kino karijeru zove se "Beginners", a te "Početnike" režirat će Mike Mills, koji je stajao iza kultnoga neovisnog ostvarenja "Thumbsucker". Radnja filma je zasad pod velom tajne, ali se zna da će uz Višnjića u filmu biti sjajna imena: Ewan McGregor, veteran Christopher Plummer i Melanie Laurent (koja je bila zapažena u Tarantinovim "Gadovima").

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije