Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ NA ODMORU

Goran Višnjić na nogovor sinčića Tina doputovao u Hrvatsku

Goran Višnjić
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
05.10.2010.
u 12:40

Glavni razlog njegova posjeta su roditelji kojih se neizmjerno zaželio, ali i njegov sinčić, koji je još od Božića, kada je prvi put bio u očevoj domovini, stalno ispitivao tatu kad će nazad, kako bi s djedom vozio brod.

Je li to stvarno Goran Višnjić?, pitali su se iznenađeni putnici kad su u utorak u tramvaju koji je polazio s Trga bana Jelačića ugledali našeg proslavljenog glumca s losanđeleskom adresom. U društvu supruge Ivane i trogodišnjeg sina Tina, Goran je jučerašnje prijepodne proveo šetajući centrom Zagreba, ne mareći za fotoreportere od koji se do prije nekoliko dana vješto skrivao.

Zaželio se roditelja

Glumac je prve dane jeseni odlučio s obitelji provesti u rodnoj Hrvatskoj, kamo je doputovao prije desetak dana. Kako je otkrio, glavni razlog njegova posjeta su roditelji kojih se neizmjerno zaželio, ali i njegov sinčić, koji je još od Božića, kada je prvi put bio u očevoj domovini, stalno ispitivao tatu kad će nazad, kako bi s djedom vozio brod. Nakon nekoliko dana provedenih u Zagrebu, gdje su se družili s Ivaninim roditeljima i prijateljima, glumcima Goranom Navojcem i Vedranom Mlikotom, a nisu propustili ni proslavu trećeg rođendana Mate Vrdoljaka, sina Ivanina brata Marka, koji je u vezi s glumicom Tamarom Garbajs, Višnjići su se uputili u Šibenik.

Zadnja stanica Hvar

Malom Tinu ostvarila se želja, jer je lijepo vrijeme bilo kao stvoreno za uživanje na moru. Obitelj se potom vratila u Zagreb, odakle će uskoro otići u posjet prijateljima na Hvar, što će biti njihova posljednja stanica na mini-turneji po Hrvatskoj prije povratka u LA.

Tin govori dva strana jezika

Tin Višnjić, otkriva njegov tata, već govori tri jezika, hrvatski, španjolski i engleski. – U Hrvatskoj se ljudi čude kad tako malo dijete zna dva strana jezika, no u LA-ju to je sasvim normalno – kaže glumac.

Ključne riječi

Komentara 10

PR
propalica
14:02 05.10.2010.

bijeda ljudska...imaš i svoje dijete, svoju krv, bijedo....

Avatar Jana
Jana
16:06 05.10.2010.

propalica jadan ti je komentar. Istina je da čovjek ima i svoje vanbračno dijete ali ima i svoju zakonitu ženu i usvojenog sina. Ne razumijem zašto bi netko trebao voljeti manje usvojeno dijete od vlastitog.

ST
stela
22:06 05.10.2010.

bilo bi krasno to da se on brine za usvojeno dijete da se brine i za svoje. kakav to covjek nema barem znatizelju ako ne vec emocije poznavati svoje dijete. ovaj jadan mali mu je samo ukras za popravit image.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije