Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVODNIK IZ RTL-OVOG SHOWA

Goran je u 'Ljubav je na selu' imao nadimak seoski Casanova, a sada su on i supruga dobili treće dijete

Foto: RTL
1/5
20.02.2024.
u 08:00

Svoju ljubavnu sreću Goran je na kraju pronašao izvan showa i sada je u sretnom braku sa suprugom Anamarijom

Gorana Špehara upoznali smo u šestoj sezoni showa "Ljubav je na selu" u kojem je na kraju sezone Nikolina Kunović kleknula pred farmera Gorana i zaprosila ga, a on je potvrdno odgovorio na prosidbu. Njihova ljubavna priča ipak nije potrajala i na kraju su prekinuli, a navodno je razlog prekidu bila i zavodnička Goranova narav.

Svoju ljubavnu sreću Goran je na kraju pronašao i sada je u sretnom braku sa suprugom Anamarijom. Njih dvoje upoznali su se spontano i dok je Goran još bio u vezi s Nikolinom i ubrzo je zaiskrilo između njih, a prije pet godina kada su zajedno gostovali u RTL-u Anamarija je rekla kako se njezin suprug nije do kraja smirio, ali da ona zna procijeniti kada treba intervenirati, a kada ne. 

Goran i Anamarija ove veljače dobili su i svoje treće dijete i nakon dva dečka rodila im se curica kojoj su dali ime Margareta, piše RTL. Njihovi sinovi se zovu Filip i Roko, a Goran iz prvog braka ima i kćer. Sudjelovanje u showu "Ljubav je na selu" omogućilo mu je, kaže Goran, da shvati neke stvari u životu i donijela mu je sreću u ljubavi. - Pomogla mi je da sagledam neke situacije i da uvidim da nije sve u kvantiteti nego u kvaliteti. Želja mi se ispunila. Sretan sam i zadovoljan - rekao je Špehar koji je tijekom sudjelovanja u RTL-ovom showu dobio nadimak Seoski Casanova.

Taj nadimak je zaslužio jer je bio dosta blizak sa svim djevojkama koje su bile na njegovom imanju. - Ne malo, ja sam dosta slab na žene. Žene su najljepša bića na svijetu - rekao je Goran dok je bio u showu gdje je priznao kako je dosta romantičan. Kada je ulazio u ovaj show predstavili su ga kao seoskog lolu samouvjerene naravi koji traži atraktivnu družicu za svoju farmu. "Puno toga očekujem, ali vidjet ćemo", rekao je tada kratko Goran dodajući da će mu biti teško odabrati jer ima dobrih kandidatkinja pa će na kraju, kako kaže, presuditi pamet.

VIDEO Sabina Glasovac o sudjelovanju izboru za Miss Hrvatske i s kojim političarem je voljela pjevati

Komentara 3

AP
apollo5
09:07 20.02.2024.

Lik se ponaša drugačije nego što izgleda. Kao da se tapir ide naslikavat među trkaće konje...

MA
marli
09:00 20.02.2024.

Ako je on Casanova onda je Stephen Hawking - Marlon Brando.

JA
jamesd
11:58 20.02.2024.

Jel vlada globalna ćoravost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije